Woow, rozgrzeszenie udzielone <good>notri pisze:Skoro mam trochę czasu to zrobiłem sobie rachunek sumienia co było w planach, co zostało zrobione i co jest do zrobienia.
W sumie to jest to bardzo dobry pomysł aby zakładać swój temat w dziale "mój VW" - na bieżąco można śledzić postępy swoich prac i co jest do zrobienia co gorąco wszystkim polecam :
Co było (spisane od początku tematu):
1. zaciemnienie tylnych szyb folią matową od zewnętrznej strony - zrobione,
2. nakładka aluminiowa na tylny zderzak - zrobione
3. naprawa klaksonu - wymieniony już piąty zestaw - zrobione (poszedł do części przy akumulatorze),
4. wymiana klamek na chromowane - zrobione,
5. lakierowanie - zrobione (zostały detale),
6. jak dojdzie do demontażu bocznych szyb to je na nowo przyciemnię - zrobione,
7. wypranie wykładziny - zrobione,
8. tylny schodek na nowo - zrobione,
9. wyciszenie przedniej części środka - zrobione,
10. pociągnięcie kabli od wzmacniacza - zrobione,
11. zamówienie naklejek na autko typu "mixt edition" i oklejenie auta - zrobione,
12. siłowniki do maski - zrobione,
13. komplet opon i felg na zimę - zrobione,
Co czeka w kolejce:
1. wymiana licznika na pełny lub 1/2 fiz - czeka w kolejce
2. zabudowa tylnych boków pod dwa subwoofery - zmiana koncepcji i czeka w kolejce (będzie skrzynia),
3. montaż wzmacniacza - czeka w kolejce
4. zamiast webasta to montaż w to miejsce termometru z podświetleniem na niebiesko - rezygnuję z koncepcji
5. podgrzewanie siedzeń. - wiązka i przełączniki na swoim miejscu, maty czekają w kolejce
6. skończenie obicia bagażnika - czeka w kolejce
7. rozpoczęcie prac związanych z - no to jest ściśle tajne przez poufne - czeka w kolejce
8. polerka auta po lakierowaniu - czeka w kolejce,
9. tapicerka drzwi przesuwnych - czeka w kolejce
doszło jeszcze :
1. montaż przedniego kangura od Rafflexa i nowego orurowania bocznego bo moje nijak nie będzie pasowało,
2. lakierowanie przednich atrap pod kolor nadwozia (atrapa ze spryskiwaczami już jest na swoim miejscu),
3. dojdzie jeszcze kilka naklejek - część już leży, część do zamówienia
4. relingi dachowe krótkie
5. czujniki cofania
6. rączki w skórze
7. ponowna naprawa podłokietnika bo szczeliło po naprawie z przed dwóch tygodni :-(
trochę się tego wszystkiego nazbierało
Jak pomyślę ile roboty czeka mnie jeszcze przy moim, to już mi się nie chce haha