Panel główny, konsola do T4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
byq
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Panel główny, konsola do T4
Witam, wczoraj na allegro znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/tunel-konsola-kieszen ... 75710.html
<up>
Nie jest to reklama po prostu chciałbym poznać wasze zdanie, gdyż zastanawiam się nad zamontowaniem u siebie - uważacie to za przydatny gadżet czy niewygodny zbędny bajer?
http://allegro.pl/tunel-konsola-kieszen ... 75710.html
<up>
Nie jest to reklama po prostu chciałbym poznać wasze zdanie, gdyż zastanawiam się nad zamontowaniem u siebie - uważacie to za przydatny gadżet czy niewygodny zbędny bajer?
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Re: Panel główny, konsola do T4
To jest podróba ProjectZwo. Mi też nie przypadła do gustu, dużo wygodniejsza i praktyczniejsza jest duża, oryginalna kieszeń.
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
slimak pisze:To jest podróba ProjectZwo. Mi też nie przypadła do gustu, dużo wygodniejsza i praktyczniejsza jest duża, oryginalna kieszeń.
<good>
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Eeee tam. Praktyczna to ona nie jest.slimak pisze:... dużo wygodniejsza i praktyczniejsza jest duża, oryginalna kieszeń.
Ja podglądam na innym forum jakie wynalazki kombinują Angole i normalnie włos się jeży.
Od zwykłych parapetów obitych wykładziną podłogową do super akrylo-żywiczno-jakichś-tam pleksiglasów.
Ja akurat nie mam dużej kieszeni, więc coś kombinuję w tym temacie.
Moja konsola jest na razie w fazie koncepcyjno-projektowej.
Ta z aukcji mi osobiście się nie podoba i w ogóle ten cały projekt Zwo jest mocno przereklamowany.
-
fleri
- Forumowicz T4
- 16
- Tematy: 15
- Model:
- Auto: T4 lift long
- podziekowal za post: 7 razy
- Kontakt:
Ja miałem tą konsole z aukcji, a teraz mam tą dużą oryginalną kieszeń i znacznie wolałem tamtą... Niestety nie dało rady jej zamontować w nowym busie, bo inaczej jest poprowadzony nadmuch... W tamtej miałem zawsze porządek, a w tej dużej wszystko lata sobie gdzie chce... Tam jest na dole taka półeczka w której chowałem sobie panel od radia, bo jest niewidoczna z zewnątrz, w tej dużej to wszystko widać od razu... W dodatku przy tej konsolce z aukcji drążek zmiany biegów wydaje się znacznie krótszy i wygląda lepiej :P Teraz mam też blokadę skrzyni biegów i przez to też mi ta konsolka nie pasowała, bo musiałbym wiercić sporą dziure...