Jestem tu poraz pierwszy i chciałbym się przywitć.
Kupiłem niedawno multivana t4 1.9 td niestety bez tylnej kanapy. nie mogę nigdzie znaleźć pod kolor bo mam wnętrze allstra 97r. I w związku z tym mam pytanie czy jest możliwość załośenia całego wnętrza og generation do mojego allstara bo mam możliwość zakupu całego wnętrza generation w atrakcyjnej cenie.
wnętrze generation do allstar
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
ra3ek
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Re: wnętrze generation do allstar
Ludzie przerabiają transportery na multivany wiec w Twoim przypadku tym bardziej się da przełozyc wnętrze. Tylko generation ma drugi rząd siedzen na szynach a Twoj pewnie nie i tu by była potrzebna drobna modyfikacja w celu wstawienia szyn w podlogę.
-
ronin36
- Stały bywalec
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4 & ASB
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 17 razy
- Kontakt:
Re: wnętrze generation do allstar
Wersja Generation szła od 99> i tak jak napisał Sterciu środkowy rząd foteli (obrotowych) posadzony jest na szynach. Jeżeli chcesz wymienić tylko tapicerkę (bez boczków) to musisz zmodyfikować podłogę pod te fotele, łóżko bez problemu wchodzi na istniejące u ciebie mocowania. Jeżeli z boczkami to inne są już plastiki górne na słupkach A i B (są lekko wypukłe). Lepiej poszukaj oryginalne łóżko.
http://allegro.pl/kanapa-lozko-vw-t4-mu ... 57556.html facet ma za 850 ale nie dał fotek. Do łóżka w komplecie powinny być prowadnice przykręcane do podłogi i najlepiej rygle przykręcane do bocznych ścian (dłuższe).
http://allegro.pl/kanapa-lozko-vw-t4-mu ... 57556.html facet ma za 850 ale nie dał fotek. Do łóżka w komplecie powinny być prowadnice przykręcane do podłogi i najlepiej rygle przykręcane do bocznych ścian (dłuższe).