wnętrze generation do allstar

Drzwi, klapy, zamki, podsufitki, fotele i przeróbki wnętrza.
Od wygłuszenia po wymianę uszczelek.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
ra3ek
Nowy T4

Answers: 0
14
Last active: -
Tematy: 1
Model:
Auto: multivan
Kontakt:

wnętrze generation do allstar

Nieprzeczytany post autor: ra3ek »

Jestem tu poraz pierwszy i chciałbym się przywitć.
Kupiłem niedawno multivana t4 1.9 td niestety bez tylnej kanapy. nie mogę nigdzie znaleźć pod kolor bo mam wnętrze allstra 97r. I w związku z tym mam pytanie czy jest możliwość załośenia całego wnętrza og generation do mojego allstara bo mam możliwość zakupu całego wnętrza generation w atrakcyjnej cenie.
Sterciu
Ekspert T4

16
Tematy: 189
Model:
Auto: T5.1 , T6.0
podziekowal za post: 24 razy
otrzymal podziekowanie: 210 razy
Kontakt:

Re: wnętrze generation do allstar

Nieprzeczytany post autor: Sterciu »

Ludzie przerabiają transportery na multivany wiec w Twoim przypadku tym bardziej się da przełozyc wnętrze. Tylko generation ma drugi rząd siedzen na szynach a Twoj pewnie nie i tu by była potrzebna drobna modyfikacja w celu wstawienia szyn w podlogę.
ronin36
Stały bywalec

16
Tematy: 7
Model:
Auto: T4 & ASB
podziekowal za post: 1 raz
otrzymal podziekowanie: 17 razy
Kontakt:

Re: wnętrze generation do allstar

Nieprzeczytany post autor: ronin36 »

Wersja Generation szła od 99> i tak jak napisał Sterciu środkowy rząd foteli (obrotowych) posadzony jest na szynach. Jeżeli chcesz wymienić tylko tapicerkę (bez boczków) to musisz zmodyfikować podłogę pod te fotele, łóżko bez problemu wchodzi na istniejące u ciebie mocowania. Jeżeli z boczkami to inne są już plastiki górne na słupkach A i B (są lekko wypukłe). Lepiej poszukaj oryginalne łóżko.
http://allegro.pl/kanapa-lozko-vw-t4-mu ... 57556.html facet ma za 850 ale nie dał fotek. Do łóżka w komplecie powinny być prowadnice przykręcane do podłogi i najlepiej rygle przykręcane do bocznych ścian (dłuższe).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”