Fajne Klajne "Black Long Body"
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 27
- Model:
- Auto: VW T4 Fake Syncro
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 65 razy
- Kontakt:
Re: Fajne Klajne "Black Long Body"
Kenobi,czemu od razu tragedia, i gdzie napisałem ,że to bedzie na 100% T5 ?????? W poniedziałem jade luknąć tą te4kę : http://link.marktplaats.nl/370662329
Ta mi też trochu chodzi po głowie : http://link.marktplaats.nl/378535608
Ta mi też trochu chodzi po głowie : http://link.marktplaats.nl/378535608
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
tak na wszelki wypadek napisałem co byś tego błędu nie popełnił <55>
-
GrzesTM
- Forumowicz T4
- 16
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: transporter
- Kontakt:
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
GrzesTM , o moc sie nie martwie, bo jaki problem podkręcić 102KM na 135KM ???? Żaden!!!! Czarnuch miał 88KM z fabryki,a ja mu wpakowałem 43Km extra.
Jak Ślimak kiedyś napisał : ..."nowsze wcale nie musi być lepsze"... , i zgodze się z tym ,że T5 wcale nie musi być lepsze od T4, może nawet nigdy nie będzie......
Pożyjemy,zobaczymy <38> Wiem napewno,że moja następna " Te... " nie będzie czarna ,bo nie chce mi się myć samochodu 2x w tygodniu <zastrzelę>
Jak Ślimak kiedyś napisał : ..."nowsze wcale nie musi być lepsze"... , i zgodze się z tym ,że T5 wcale nie musi być lepsze od T4, może nawet nigdy nie będzie......
Pożyjemy,zobaczymy <38> Wiem napewno,że moja następna " Te... " nie będzie czarna ,bo nie chce mi się myć samochodu 2x w tygodniu <zastrzelę>
-
GrzesTM
- Forumowicz T4
- 16
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: transporter
- Kontakt:
no ale mozna tez dodac 40KM do tych 150 :D skoro nie czarny to bialy tez nie, szybko sie brudziKubek pisze:GrzesTM , o moc sie nie martwie, bo jaki problem podkręcić 102KM na 135KM ???? Żaden!!!! Czarnuch miał 88KM z fabryki,a ja mu wpakowałem 43Km extra.
nowsze nie musio byc lepsze, ehh sam cos o tym wiem, nie ma to jak stary merc 201 lub 124, to byly maszyny, zwlaszcza 250D, okulary juz awaryjne (zwlaszcza glupie kielichy ledwo przyheftane)
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
A ja bym właśnie chciał białą Te..ę z białymi zderzakami <38> Do tego leciutko zglebiona na zawieszeniu + czarne 18ki kapcie i jest git ,panie.. <zakochany>
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Na razie widziałem chyba ze 6 T5ek i może z 8 T4ek ( 3x 151KM i 5x 102-z czego 2 były zaczipowane na 135KM a jezdziły gożej niż mój czarnuch ;) ) i nie mogę się zdecydować. Jedna T5ka 174KM strasznie mi sie podobała,ale to strasznie..... , tylko cena :( niestety.................. strasznie niska jak za samochód z 2006roku i to ją skreśliło. Jest jedna T4ka -151KM ,którą już 2x oglądałem i gościu się śmieję,że jak przyjdę 3raz ,to ją na pewno wezmę ;) zobaczymy,nie chcę się napalać .
Przyznam się wam do czegoś,...........................tylko nie bijcie!!!!!
Oglądałem jedno Vito ;)......................Wsiadłem do niego i ........................................................... po 15sekundach walnąłem się w łeb !!!!!!! Co robisz Kuba??????? powiedziałem na głos. Gościu tak dziwnie popatrzył na mnie jak na wariata. Powiedziałem ,dziękuję i wysiadłem. Szukam dalej T4ki lub T5ki. Musi być któreś z tych dwóch . Innej opcji nie biorę pod uwagę :)
Przyznam się wam do czegoś,...........................tylko nie bijcie!!!!!
Oglądałem jedno Vito ;)......................Wsiadłem do niego i ........................................................... po 15sekundach walnąłem się w łeb !!!!!!! Co robisz Kuba??????? powiedziałem na głos. Gościu tak dziwnie popatrzył na mnie jak na wariata. Powiedziałem ,dziękuję i wysiadłem. Szukam dalej T4ki lub T5ki. Musi być któreś z tych dwóch . Innej opcji nie biorę pod uwagę :)
-
Robin
- Stały bywalec
- 16
- Tematy: 16
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Cześc kolego, a szukasz też takiego z zabudową holenderską czy pełną osobówkę. Ja się rozglądam za caravelką ale Long 8 lub 9 osób 2000 - 2003 r. Myślę o małej wymiance, bo się ze znajomymi na narty nie mieszczę. Jakbyś coś widział ciekawego to daj proszę znać <cool>
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Nie ma sprawy, jak by było coś ciekawego to mogę nawet podjechać i oglądnąć. A ja szukam dubbel cabiny (5 miejsc i paka ) tak jak miałem w czarnuchu...
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Po paru miesiącach poszukiwań,po obejrzeniu kilkunastu t4ek i t5ek oraz jednego misia Vito <cisza> , po niewypale jaki kupiłem i od razu sprzedałem do Polski ( w tym T5 long, 2,5tdi 131pk 4 motion <zastrzelę> - odradzam wszystkim ten plastik-sorry,zle sie wyraziłem.Po prostu jak ktoś nie lubi otaczającego go plastikowego wnętrza ,to T5 nie jest samochodem dla niego <38> ) i po przejechaniu kilkuset kilometrów w poszukiwaniu godnego zastępcy mojego EX czarnucha , nareszcie znalazłem moje kolejne T4. Autko kupione w salonie VW w Barneweld w 2002roku,zaledwie 45km od mojego miejsca zamieszkania <32> ( a ja chciałem szukać autka w Niemcowni ) ze wszystkimi wpisami z tego też serwisu,jeden właściciel od początku kariery tego busika, naklepane 115tyś.km <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> ,jakaś biedna wersja Olimpus, bez klimy ale za to z tempomatem,el.szyby i lusterka, technicznie i mechanicznie po prostu igła jakiej szukałem parę miesięcy. Z zewnątrz niczego sobie , ładny lakier bez rys <yahoo> . Środeczek czyściutki,nie palone w środku,wszystko sprawne w 110% . Jedyny i zarazem największy minus to silnik <59> <cisza> 2.5AJT 88KM <01> Ten sam co w czarnuchu,tyle,że tu raczej zostawie te kucyki w świętym spokoju i obejdzie się bez "ćipowania" a po tem napraw skrzyni i dwumasy <sarkastyk> Kolorek niebieski , autko na stalówkach z ORI kołpakami VW, bez orurowania na przodzie i bokach-ale to tylko tymczasowo.
ps. sorry za brak zdjęć,ale nie mogłem sie powstrzymać bez ogłoszenia wszystkim tej ,jakże miłej dla mnie wiadomości <rap> <rap> , Autko kupiłem dzisiaj,więc muszę jeszcze ochłonąć. . Nowa ,Kubkowa galeria już niebawem. pozdrawiam wszystkich.
ps. sorry za brak zdjęć,ale nie mogłem sie powstrzymać bez ogłoszenia wszystkim tej ,jakże miłej dla mnie wiadomości <rap> <rap> , Autko kupiłem dzisiaj,więc muszę jeszcze ochłonąć. . Nowa ,Kubkowa galeria już niebawem. pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2011, 16:24 przez Kubek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Kacper
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 0
- Model:
- Auto:
- Kontakt:
A ja się zastanawiam po co sprzedawałeś takie ładne już zadbane auto? Zeby męczyć się parę miesięcy i kupić zupełnie to samo?
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
chmielik , nie pamiętam dobrze,ale chyba ci pisałem,że kiedyś znajdę ładne t4 i myślę,że to jest właśnie TO <yes> ,
ślimak , spoko,spoko, autka raczej już nie sprzedam i jest to moja ostateczna decyzja <yahoo> ,
Kacper ,szczerze powiem,a raczej napiszę,że o sprzedaży "czarnucha" zadecydowały dwa czynniki i jest to tylko i wyłącznie moja prywatna sprawa ,tak więc nie zastanawiaj się za dużo bo cię od tego głowa rozboli <38> haha Nie chciałem ,nawet nie musiałem sie pozbywać tego t4 bo nie była to jakaś mina czy rzęch , ale wyszło jak wyszło.
Co do nowej teczki ,to diler VW przeprowadza właśnie inspekcję pojazdu i ma to niby potrwać do połowy przyszłego tygodnia,bo zawaleni są robotą. Wiem,że na bank dostanę nowe dwie oponki,klocki hamulcowe,nowy olej ,wszystkie płyny i filtry <yahoo> <yahoo> <yahoo> oraz hak holowniczy,bo autko w oryginale z fabryki wyszło bez niego. Przynajmniej wiem na 110%,że nie miało wcześniej ciężkiego życia .Autko jest w 110% bezwypadkowe,powłoka lakiernicza na całym "ciele" jest taka sama i była sprawdzana przy mnie w serwisie VW. Autko przy 97tyś km. miało robiony rozrząd ,tak więc jeszcze 40tyś śmignę <57> Strasznie razi mnie brak alufelg i orurowania. Z felami nie powinno być problemu,bo mam ładne 18'po jednej z moich BMW tyle,że trzeba będzie skombinować przejściowy dystans z 5 x 120 na 112
do środka logo VW i wyglądać będzie OK <cisza>
Z tyłu planuję zrobić to samo ,co w "czarnuchu" ,a więc obicie dywanem boczków i jakieś łoże do relaksu z ukochaną współmałżonką . Subufer już na miejscu tak ,że muza będzie grać ,że HEJ <zakochany>
ps. Dzisiaj tj. w sobotę rano dostałem telefon od gostka z VW ,że mój busik wjechał już do garażu i od poniedziałku zaczynają go dopieszczać nowymi płynami ,filtrami ,olejem itp. A na sam koniec rozmowy z tym gostkiem ,zostałem poinformowany,że po ich zabiegu busior będzie objęty pół roczną GWARANCJĄ VW <yahoo> <yahoo> <yahoo> <yes> <yes> <yes> <taniec> <taniec> <taniec>
ślimak , spoko,spoko, autka raczej już nie sprzedam i jest to moja ostateczna decyzja <yahoo> ,
Kacper ,szczerze powiem,a raczej napiszę,że o sprzedaży "czarnucha" zadecydowały dwa czynniki i jest to tylko i wyłącznie moja prywatna sprawa ,tak więc nie zastanawiaj się za dużo bo cię od tego głowa rozboli <38> haha Nie chciałem ,nawet nie musiałem sie pozbywać tego t4 bo nie była to jakaś mina czy rzęch , ale wyszło jak wyszło.
Co do nowej teczki ,to diler VW przeprowadza właśnie inspekcję pojazdu i ma to niby potrwać do połowy przyszłego tygodnia,bo zawaleni są robotą. Wiem,że na bank dostanę nowe dwie oponki,klocki hamulcowe,nowy olej ,wszystkie płyny i filtry <yahoo> <yahoo> <yahoo> oraz hak holowniczy,bo autko w oryginale z fabryki wyszło bez niego. Przynajmniej wiem na 110%,że nie miało wcześniej ciężkiego życia .Autko jest w 110% bezwypadkowe,powłoka lakiernicza na całym "ciele" jest taka sama i była sprawdzana przy mnie w serwisie VW. Autko przy 97tyś km. miało robiony rozrząd ,tak więc jeszcze 40tyś śmignę <57> Strasznie razi mnie brak alufelg i orurowania. Z felami nie powinno być problemu,bo mam ładne 18'po jednej z moich BMW tyle,że trzeba będzie skombinować przejściowy dystans z 5 x 120 na 112
do środka logo VW i wyglądać będzie OK <cisza>
Z tyłu planuję zrobić to samo ,co w "czarnuchu" ,a więc obicie dywanem boczków i jakieś łoże do relaksu z ukochaną współmałżonką . Subufer już na miejscu tak ,że muza będzie grać ,że HEJ <zakochany>
ps. Dzisiaj tj. w sobotę rano dostałem telefon od gostka z VW ,że mój busik wjechał już do garażu i od poniedziałku zaczynają go dopieszczać nowymi płynami ,filtrami ,olejem itp. A na sam koniec rozmowy z tym gostkiem ,zostałem poinformowany,że po ich zabiegu busior będzie objęty pół roczną GWARANCJĄ VW <yahoo> <yahoo> <yahoo> <yes> <yes> <yes> <taniec> <taniec> <taniec>
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Oczywiście ,że jest TU -> http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=30&t=2334
-
kombik
- Początkujący T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Kolejny biały transporterek;-)
- Kontakt:
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Aleś panie starego kotleta odgrzebał . Czarnulka "była" cudna, ...... i nigdy nie mów nigdy <53>
PROSZĘ MODERATORÓW O ZAMKNIĘCIE TEMATU <england>
PROSZĘ MODERATORÓW O ZAMKNIĘCIE TEMATU <england>