Witam, i znowu t4:))
-
stolage
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Witam, i znowu t4:))
Witam, jestem nowy więc zdjęcia pewnie za jakiś czas .
Stałem się znowu posiadaczem t4, znowu bo już miałem jedną z którą miałem średnie wrażenie była to 5os. z silnikem 2,4 w którym za nic nie dało sie zlikwidować kopcenia więc sie obraziliśmy na siebie i poszła...
w między czasie miałem trafica, vito i.. jednak wróciłem do korzeni znowu t4..;)
Zakupiłem żółtą "kaczuszkę" z 1999r 1,9td i jak na razie jestem zadowolony , oryginalny przebieg 140tyś. więc mam nadzieje że nic mi się po drodze nie posypie dzisiaj robie wachacze i widze że od nowości nie odkręcane więc przebieg raczej pewny...
Jeszcze raz witam wszystkich i mam nadzieje że będę w miare możliwości mógł podzielić się swoją wiedzą jak i zaciągnąć porad b doświadczonych kolegów.
Stałem się znowu posiadaczem t4, znowu bo już miałem jedną z którą miałem średnie wrażenie była to 5os. z silnikem 2,4 w którym za nic nie dało sie zlikwidować kopcenia więc sie obraziliśmy na siebie i poszła...
w między czasie miałem trafica, vito i.. jednak wróciłem do korzeni znowu t4..;)
Zakupiłem żółtą "kaczuszkę" z 1999r 1,9td i jak na razie jestem zadowolony , oryginalny przebieg 140tyś. więc mam nadzieje że nic mi się po drodze nie posypie dzisiaj robie wachacze i widze że od nowości nie odkręcane więc przebieg raczej pewny...
Jeszcze raz witam wszystkich i mam nadzieje że będę w miare możliwości mógł podzielić się swoją wiedzą jak i zaciągnąć porad b doświadczonych kolegów.
-
kuczypies
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Auto: Transporter T4
- podziekowal za post: 12 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Witam, i znowu t4:))
Witam! Czekamy na zdjęcia. Pierwsza T4 kopciła a co powiesz o Vito i Trafficu? Skoro miałeś to przy okazji napisz jakie miałeś przeboje z nimi,że zdecydowałeś się powrócić do T4?
-
staszek
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: T 4
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 20 razy
- Kontakt:
Vito pewnie szybko zgniłokuczypies pisze:Witam! Czekamy na zdjęcia. Pierwsza T4 kopciła a co powiesz o Vito i Trafficu? Skoro miałeś to przy okazji napisz jakie miałeś przeboje z nimi,że zdecydowałeś się powrócić do T4?
-
stolage
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Vito (111) nie zdążyło zgnić ale skarbonka naciukana elektronami i wszystko po 2tysiące: stacyjka, egr, alternator... a co do trafica zajeb.. ście wygodny ale NIE POLECAM w moim przypadku był 1,9dci na common railu , lały wtryski wypaliły tłoki remont pochłonął cały roczny zarobek i dalej kopcił bo regenaracja pompowtryskiwaczy chyba nie jest dobrym pomysłem.. to auto jest dobre jak nowe i to na 3 lata max. Auto służy mi do pracy ale spędzam w nim cały dzień więc jest drugim domem-biurem ubrałem się w "kaczuszkę" i na razie fajnie..:) dzisiaj sobie zafundowałem kapitana, zainstalowałem cb i takie tam kosmetyki ... robi się już przytulnie :))
-
kuczypies
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Auto: Transporter T4
- podziekowal za post: 12 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Znów o Trafficu te same opinie.Czyli coś w tym jest. Tak samo Vito. Miłej jazdy życzę!
-
motoria
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
Miałem trafica 2.5 z przebiegiem 300 tys,zrobiłem 40 tys. i sprzedałem niedaleko mnie dwa lata temu i jeździ cały czas.Gostek nie ma z nim żadnych problemów.To ja nie wiem co jest z tymi samochodami.
-
tommly
- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: chwilowy brak T4
- Opis: Sekcja DOLNO-Śląsko-Opolska
- podziekowal za post: 30 razy
- otrzymal podziekowanie: 36 razy
- Kontakt:
Też miałem i też jeździłem, ale sprzedałem, a co się człowiek namęczył z autem, to jego i kasa wydana też :-)motoria pisze:Miałem trafica 2.5 z przebiegiem 300 tys,zrobiłem 40 tys. i sprzedałem niedaleko mnie dwa lata temu i jeździ cały czas.Gostek nie ma z nim żadnych problemów.To ja nie wiem co jest z tymi samochodami.
-
stolage
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
i pewnie że tak toć to teczkami latamy a nie traficami..:))) dzisiaj popstrykam i coś zamieszcze.