www.t4-forum.pl - Polskie Forum VW T4 Transporter, Multivan, Caravelle, Westfalia: Polskie Forum VW T4 Transporter, Multivan, Caravelle, Camper, Westfalia
Te glosniki na podlodze to na stale beda czy tak tylko w ramach testow <ojojoj>
na razie test jak grają i do czasu znalezienia odpowiedniego miejsca dla nich i zdobycia przedłużacza mini jacka.
Będę chciał je umieścić gdzieś za przednimi fotelami, tylko przenieść do przodu pokrętło głośności - jest zdecydowanie wygodniejsze od tego paska na kompie :D
Zainstaluj centrafuse i sprawdz wtedy czy napewno bedzie konieczne przenoszenie pokretla glosnosci
Trial dziala chyba miesiac,ale sa tez wersje dzialajace dluzej oczywiscie (napewno wersja 2.0,3.1 i 3.5 jak z nowszymi nie wiem)
Z lewej strony ekranu masz wygodna regulacje glosnosci
Mozna tez przyporzadkowac funkcje pod gesty malowane paluchem na ekranie
witam ciebie MATI i wszystkich forumowiczów . jestem tu od niedawna i wkrótce cos o sobie napisze i o moim multiwanie . mam pytanie do ciebie MATI gdzie kupowałes i montowales te zaslonki w swoim multiwanie . pozdrawiam serdecznie . jacek
dziekuje mati za odpowiedz , prosze cie jeszcze o dokladniejsze wskazowki jak trafic na allegro na te zasłonki , pamietasz moze ile placiles ??
nawiasem mowiac w polsce mieszkamy bardzo blisko siebie , ja mieszkam w niemczech i udalo mi sie kupić tez allstara tylko turbodisla 1,9 , chcialem z toba chwile pogadac i prosic cie o kilka rad , ale to jest moje pierwsze forum na ktorym probuje cos pisac , mozesz mi podac tel do ciebie telefon komorkowy jezeli nie masz nic przeciwko temu albo adres email bo na forum probuje wyslac ale nie mam dostepu do takiej mozliwosci , pozdrawiam jacek
Pozwolę sobie zacytować regulamin:
I WAŻNE INFORMACJE DLA NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW FORUM:
-każdy z trzech pierwszych postów usera z grupy "Nowi Użytkownicy" musi zostać zatwierdzony przez administratora lub moderatora;
-z chwilą zaakceptowania trzeciego postu nowy user automatycznie przechodzi do grupy "Zarejestrowani Użytkownicy" i uzyskuje pełny dostęp do zasobów i funkcji T4-forum.pl, które nie są dostępne dla nowych użytkowników czyli:
-możliwość samodzielnego pisania postów i tworzenia nowych wątków;
-dostęp do załączników i plików zamieszczonych na forum;
-dostęp do prywatnych wiadomości;
-dostęp do działu "Giełda"
-dostęp do forumowego czata.
dziekuje mateusz za odpowiedz , ale jeszcze nie moge odczytac twojej wiadomosci poniewaz nie mam do tego uprawnien , mysle ze teraz po tym wpisie bede mial pelny dostep do forum , pozdrawiam i bardzo dziekuje za info .
EDIT:
dostalem mateusz , wielkie dzieki jak porobie szyby i firany , bede cie prosil o porady jezeli chodzi o montaz tego compa w srodku bo takie cos mysle ze mi sie przyda , w niemcach na drogach jest wiele mozliwosci dla tego sprzetu . musze sie przyznac ze bardzo wiele mi brakuje wiedzy do twojej i innych forumowiczow , ale mysle ze jakos to pomalu nadrobie , jeszcze raz dzieki i pozdrawiam wszystkich tu obecnych .
ps . jakby nie bylo problemu to podaj maila albo handy dzieki
Ostatnio zmieniony 16 lut 2013, 22:38 przez grzesiex, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:post pod postem