Szukałem podobnego tematu, ale nie znalazłem, ale może ktoś z forumowiczów już przerabiał. Coraz bliżej wiosna, więc zaczynam szukać informacji, na temat oryginalnego bagażnika dachowego do mojej westfalii. Mocowania są oryginalne, także najlepiej było by dostać oryginalne relingi. Niestety na allegro pustki, a w archiwum znalazłem tylko jedną aukcję z takim bagażnikiem/poprzeczkami, ale z przed kilku lat <53> http://www.allegro.archiver.pl/bagaznik ... 04749.html
Ma ktoś jakieś doświadczenie, gdzie ewentualnie by tego szukać lub może pasuje z innego samochodu? :roll: Niżej zamieszczam zdjęcia jak to wygląda mniej więcej
Oryginalny bagażnik, relingi VW T4 Westfalia pop-up
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
xowx
- Początkujący T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4 Westfalia
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Oryginalny bagażnik, relingi VW T4 Westfalia pop-up
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.