Mokro w środku po deszczu.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
jsatriani
- Nowy T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Mokro w środku po deszczu.
Witam
Na wstępie witam wszystkich użytkowników forum - w związku z tym, że to mój pierwszy post ;)
Mam problem, otóż po każdym deszczu, większym lub mniejszym, podłoga auta robi się mokra. Dokładnie są to okolice nadkoli oraz skrzyni biegów. W mojej T4 nie ma szyberdachu więc tędy na pewno nie cieknie. Reszta podłogi jest sucha, tylko z przodu jest mokro. Czy ktoś miał podobny problem?
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Na wstępie witam wszystkich użytkowników forum - w związku z tym, że to mój pierwszy post ;)
Mam problem, otóż po każdym deszczu, większym lub mniejszym, podłoga auta robi się mokra. Dokładnie są to okolice nadkoli oraz skrzyni biegów. W mojej T4 nie ma szyberdachu więc tędy na pewno nie cieknie. Reszta podłogi jest sucha, tylko z przodu jest mokro. Czy ktoś miał podobny problem?
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 sie 2010, 13:24 przez jsatriani, łącznie zmieniany 1 raz.
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Re: Mokro w środku po deszu.
Witaj na forum.
Przednia szyba jest oryginalna? Być może była wycinana i została źle wklejona? T4 czasem rdzewieje właśnie pod przednia szyba, z zewnątrz wygląda OK a pod spodem tragedia.
Przednia szyba jest oryginalna? Być może była wycinana i została źle wklejona? T4 czasem rdzewieje właśnie pod przednia szyba, z zewnątrz wygląda OK a pod spodem tragedia.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Mokro w środku po deszu.
pytanie dodatkowe:
czy woda pojawia się w czasie jazdy,
czy także jak samochód stoi nie jeżdżony
czy woda pojawia się w czasie jazdy,
czy także jak samochód stoi nie jeżdżony
-
jsatriani
- Nowy T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Re: Mokro w środku po deszczu.
Szyba nie jest oryginalna, woda pojawia się zarówno w czasie jazdy jak i na postoju. Nie jest jej bardzo dużo, tzn akurat to zależy od deszczu, jeśli długo pada i jest intensywny to podłoga nasiąka bardzo.
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
Re: Mokro w środku po deszczu.
Przecieka na 100% przednią szybą miałem ten problem , rozwiązaniem tego problemu będzie podjechanie do zakładu który wytnie i ponownie wstawi szybę zabieg nie jest skomplikowany trwa to około 2h ze względu na czas schnięcia kleju koszt około 130złjsatriani pisze:Szyba nie jest oryginalna, woda pojawia się zarówno w czasie jazdy jak i na postoju. Nie jest jej bardzo dużo, tzn akurat to zależy od deszczu, jeśli długo pada i jest intensywny to podłoga nasiąka bardzo.
ps. szybę mogą wyciąć u Ciebie na miejscu będziesz miał czas na ewentualne poprawki blacharsko-lakiernicze na podszybiu kwestia uzgodnienia z warsztatem cena takiej usługi jednak
wzrośnie .
-
jsatriani
- Nowy T4
- 16
- Model:
- Kontakt: