Czarna Bestia ;)
-
ninetyone
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4 Caravelle
- Kontakt:
Czarna Bestia ;)
Witam Wszystkich <england>
Na imię mi Maciek, a od kilku dni jestem posiadaczem trochę zmęczonej T4'ki Caravelle, niestety musiałem sprzedać moją kochaną T3'ke <44> no ale cóż T4 to T4. Kolor czarny, silniczek 2.4 D, przebieg 313 500. Zakupiona w Gryfinie. Powoli doprowadzam ją do stanu używalności, ale jeszcze zostało najgorsze... ruda.... No ale mam nadzieje, że do końca przyszłego roku na jakim spocie się spotkamy z niektórymi forumowiczami :D Jak tylko uda mi się załatwić jakiś aparat albo chociaż telefon z aparatem to wrzucę parę fotek.
Pozdrowionka dla wszystkich Forumowiczów
Na imię mi Maciek, a od kilku dni jestem posiadaczem trochę zmęczonej T4'ki Caravelle, niestety musiałem sprzedać moją kochaną T3'ke <44> no ale cóż T4 to T4. Kolor czarny, silniczek 2.4 D, przebieg 313 500. Zakupiona w Gryfinie. Powoli doprowadzam ją do stanu używalności, ale jeszcze zostało najgorsze... ruda.... No ale mam nadzieje, że do końca przyszłego roku na jakim spocie się spotkamy z niektórymi forumowiczami :D Jak tylko uda mi się załatwić jakiś aparat albo chociaż telefon z aparatem to wrzucę parę fotek.
Pozdrowionka dla wszystkich Forumowiczów
-
czoper
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: caravelle
- Opis: Sekcja Dolnośląsko-Opolska!
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
Re: Czarna Bestia ;)
Witaj w gronie <hi> pomału doprowadzisz furę do normalności,a ona odwdzięczy Ci się w trasach <vw> bezawaryjnych kilometrów życzę.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Czarna Bestia ;)
normalnie aż mi dech zapiera jak jak ją widzę <55> .....
tak czarna, że aż się z tłem forum zlewa
tak czarna, że aż się z tłem forum zlewa
-
czarny1x1x