Chodzi mi o te plastikową ramę mocowaną do chłodnicy, na której mocuje się atrapę. Mam to mocno popękane. Tam na dole są jakieś spinki? ... nity? Nie wygląda to na śruby.
Czy te ramy są identyczne we wszystkich autach 90-03r.? Tak podają w ogłoszeniach bez rozróżnienia na silniki.
Aaaa,.. i jeszcze jedno! Ten uchwyt u góry, za który się łapie, żeby odchylić chłodnice jest mocowany do metalowej belki nad chłodnicą. Jak pociągnę za ten uchwyt to belka wyskakuje mi z gumowych zaczepów na chłodnicy. Coś tu jest nie tak. Ta belka nie powinna być jeszcze jakoś przykręcona do chłodnicy?
Jak jest mocowana plast. rama pod atrapą?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Radauskas
- Samodzielny mechanik
- 16
- Last active: -
- Tematy: 122
- Model:
- Auto: T5 długi i wysoki
- Opis: Był Ponury Mściciel 2,4TD
Jest T5 - Lokalizacja: Warszawa
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Jak jest mocowana plast. rama pod atrapą?
Ostatnio zmieniony 14 maja 2012, 19:39 przez Radauskas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
supercars
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: t4 multivan
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Jak jest mocowana plast. rama po atrapą?
chyba chodzi ci o pas przedni jeśli tak to jest on taki sam w modelach z krótkim ryjkiem ale na 100 procent nie jestem pewien czy tam nic się nie zmieniało z czasem .
-
mirecki.w
- Aktywny T4
- 15
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
zobacz tu http://www.t4-wiki.de/wiki/K%C3%BChler#T4_bis_MJ1995 może to Ci się przyda
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Po odkręceniu śrub ta belka się trzyma właśnie na tych gumach, jeśli wypada to musisz poszukać innych gum.