Kupilem vw t4 multivan 2.5 tdi

Twoje auto, Twoja historia. Zdjęcia, zmiany, mody i codzienność z T4.
ODPOWIEDZ
SZREK
Początkujący T4

Answers: 0
14
Last active: -
Tematy: 4
Model:
Auto: Multivan
Kontakt:

Kupilem vw t4 multivan 2.5 tdi

Nieprzeczytany post autor: SZREK »

Witam.Wreszcie stalem sie od wczoraj posiadaczem vw t4 2.5 tdi multivan 2001r atlantis kolo niebieski. Kupilem w polsce wczoraj tego busa za w miare przyzwoite pieniadze.Co prawda nie jest to fabrycznie oryginalny multivan.Wczesniej byl to transporter 5 osobowy ktory zostal przerobiony w niemczech w 2004r na multivana przez poprzedniego wlasciciela oczywiscie stolik jest i reszta rzeczy ktore sa w multivanie.Profesjonalna firma tuningowa ponoc go przerabiala a moc silnika to 165 PS. Jest to jedyne auto ktore przypadlo mi do gustu poniewaz silnik chodzi idealnie w miare cicho w porownaniu do innych ktore ogladalem wczesniej,nie slychac zadnych obcych odglosow a skrzynia biegow chodzi leciutko bez zadnego oporu.Zawieszenie idealne poprostu auto plynie.Widac ze poprzedni wlasciciel bardzo dbal o to auto przez te prawie 8 lat.3 auto w rodzinie wiec raczej zjezdzone nie jest.Sprzedal go tylko dlatego poniewaz kupil 4 letniego multivana.Bajerow ma troszke jest tam jakies dogrzewanie silnika ktore mi pokazywal wlasciciel a ja nie moge znalezc tego cypelka za zadna cholere ,zapytam kolegi mojego ojca bo tez ma multivana lub swojego mechanika.Auto mam gotowe do jazdy nic specjalnie niemusze przy nim robic. Jedyna rzecz do zrobienia to czujnik temperatury plynu chlodzacego ktory co jakis czas sie zawiesza tzn raz pokazuje temperature a raz nie.Obecnie przebieg jaki ma to auto to prawie 283 tys.km.Przy 280 tys km byl wymieniany olej,wszytkie filtry,wszystkie plyny.Rok temu nowe tarcze i klocki hamulcowe a z tylu tylko klocki, nowy akumulator.Rozrzad byl robiony w pazdzierniku 2009r przy przebiegu 250 tys km.Komplet opon zimowych na felgach stalowych oraz komplet opon letnich na alusach org. vw co prawda na ten sezon mi wystarcza.Byc moze bede zadowolony z tego auta.Zdjecie umieszcze w swoim czasie bo niedlugo zmieniam na nowy telefon poniewaz stary telefon robi fatalnie zdjecia.Pozdrawiam
Wojti
Znawca T4

16
Tematy: 14
Model:
Auto: multivan
podziekowal za post: 4 razy
otrzymal podziekowanie: 4 razy
Kontakt:

Re: Kupilem vw t4 multivan 2.5 tdi

Nieprzeczytany post autor: Wojti »

Gratuluję zakupu. Czakamy na fotki autka, jestem ciekawy! <cool>
Kubek
Kierowca T4

16
Tematy: 27
Model:
Auto: VW T4 Fake Syncro
podziekowal za post: 42 razy
otrzymal podziekowanie: 65 razy
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Kubek »

Ja również jestem ciekaw,ale czy czasem nie powinieneś zamiast tu,to w mój VW założyć odpowiedniego tematu???
mora
Znawca T4

15
Tematy: 15
Model:
Auto: transporter
Opis: " Sekcja Dolnośląsko-Opolska!"
podziekowal za post: 53 razy
otrzymal podziekowanie: 8 razy
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: mora »

Witaj <england> Dawaj foty <57>
SZREK
Początkujący T4

14
Model:
Kontakt:

Witam.Ostatnio jestem bardzo zapracowany i niemialem czasu by tu zajrzec.Jak narazie jestem zadowolony z mojego autka.Zrobilem nim juz ponad 7 tys km i jak narazie odpukac.Ciekaw jestem czemu komputer pokladowy oszukuje tzn zaniza srednie spalanie. Myslalem ze roznica nie bedzie az taka duza jaka jest, w sumie niemal o litr wiecej pali niz pokazuje komp.Troszke sie podlamalem bo cena ropki nie jest niska ale w sumie i tak przy spokojnej jezdzie kosztuje mnie troche mniej niz na lpg lub nawet tyle samo ale przyjemnosc z jazdy oraz komfort podrozowania swoje robi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 20:03 przez maja, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zdublowane fotki auta
mirecki.w
Aktywny T4

15
Tematy: 5
Model:
Auto: multivan
podziekowal za post: 2 razy
otrzymal podziekowanie: 11 razy
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: mirecki.w »

zacznę od tego, że nie jest biały, ale Ci wybaczam, nie mżna mieć wszystkiego , he he, czakamy na fotki wnętrza, niech Ci służy jak najdłużej <vw>
SZREK
Początkujący T4

14
Model:
Kontakt:

Wnetrze wyjalem calkowicie tzn tylna kanape oraz 2 fotele poniewaz przewoze nim towar. Zaslonki ktore dostalem od poprzedniego wlasciciela sa w kolorze nadwozia oraz dywaniki ladne ze znaczkiem vw.W wolnej chwili zrobie zdjecia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój Bus”