teraz żółty
-
rafi29t4
- Forumowicz T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
teraz żółty
Witam to moja kolejna t4jak poprzedni 2,5 tdi 102 km auto zmieniłem bo poprzedni się spalił
po zakupie gruntowne sprzątanie ,przyciemniłem szyby ,obiłem płyty wyprałem fotele, trójkę przeniosłem na drugi rząd i zrobiłem wyrko,zamontowałem audio. jako że auto 3 wiosny stało miałem problemy z elektryką,wymieniłem koło dwu masowe ,rozrząd oleje filtry, wymieniłem klocki i tarcze hamulcowe ,świece żarowe,uruchomiłem webasto i klimę obręcze 17 cali zostały po poprzednim
W planach;pomalować pod kolor lusterka i zderzaki, założyć daszek zastanawiam się nad wypełnieniem tylnej klapy, zamontować halogeny.
po zakupie gruntowne sprzątanie ,przyciemniłem szyby ,obiłem płyty wyprałem fotele, trójkę przeniosłem na drugi rząd i zrobiłem wyrko,zamontowałem audio. jako że auto 3 wiosny stało miałem problemy z elektryką,wymieniłem koło dwu masowe ,rozrząd oleje filtry, wymieniłem klocki i tarcze hamulcowe ,świece żarowe,uruchomiłem webasto i klimę obręcze 17 cali zostały po poprzednim
W planach;pomalować pod kolor lusterka i zderzaki, założyć daszek zastanawiam się nad wypełnieniem tylnej klapy, zamontować halogeny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
krzysztofturoboś
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: transporter
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Re: teraz żółty
Zółte są ładne , tyle te lampy z tyłu mi wogóle do auta nie pasują :). Pozatym jest ok , zderzaki w kolor , lusterka tez i będzie jeszcze lepiej :).
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 27
- Model:
- Auto: VW T4 Fake Syncro
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 65 razy
- Kontakt:
Dokładnie jak ten tam na <up> pisze, lampy do kosza,bo w ogóle tu nie pasują, koła bardzo ładne,w ogóle bardzo fajny ten busik.Coraz więcej tych "żółtasów" na forum sie robi <38> , jak mażniesz zderzaki i lusterka w kolor to będzie super,nie zapomnij okleić słupków czarną folią.
No to teraz chmielik będzie miał swój gang, gang żółtasów <32> <32> <32>
....szerokości <good>
No to teraz chmielik będzie miał swój gang, gang żółtasów <32> <32> <32>
....szerokości <good>
-
rafi29t4
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
lampy to prezent od żony a głośniki poszły na tył po miedzy mocowanie pasów a ostatni słupek musiałem je odsadzić bo nie wchodziły plus 2 tuby ,a te to najczęściej nad nadkolem zamontowane wrzucę fotki tylko nie teraz bo autko zawalone narzędziami
-
danny180
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 76
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
lamp nie zmieniaj, ślicznie pasują do zółtego kolorku. nie słuchaj się tych wyżej :D
-
czoko
- Początkujący T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Witam, Autko fajne jeszcze zderzaki i lusterka to będzie super, felgi ładne a co do tych lampek z tyłu (prezent od żony) Ja bym kupił Żonie kwiatek, przeprosił ładnie do kosza z nimi. Takie lampy to tylko w lexusie normalnie wyglądają.
Napisz jeśli to nie tajemnica gdzie, jak i za ile przyciemniałeś szybki bo ja też się przymierzam.
Pozdrawiam.
Napisz jeśli to nie tajemnica gdzie, jak i za ile przyciemniałeś szybki bo ja też się przymierzam.
Pozdrawiam.
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Szkoda ,że nie jestem moderatorem,bo bym cie za tą wypowiedż zbanował <32> <32> <32> <32> <32> <32> <38>danny180 pisze:lamp nie zmieniaj, ślicznie pasują do zółtego kolorku. nie słuchaj się tych wyżej :D
-
rafi29t4
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
co do szyb folia za 9 zł słońce i jazda nic trudnego tylko najlepiej robić to latem bo szyby naprawdę muszą być nagrzane z tylną klapą jest trochę zabawy żeby ją wyprowadzić ale jak masz skrzydełka to bez problemu
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Tak , a pózniej taka folia za 9zl ma kolor fioletowy i załośnie wygląda te całe przyciemnienie. Jak juz to porządną folią sie przyciemnia i daje to do kogoś kto się na tym zna i zrobi to raz dwa...
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
U mnie już z....9 lat jest folia na aucie i nie wyblakła. Nie wiem jak by było z taką za 9zł ;D
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Mam w smarcie taką za 9,99zl , i nie polecam... Fiolet od poczatku naklejenia :D , pozatym jakis słaby klej ma bo gdzie niegdzie odłazi...
-
rafi29t4
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
ja w poprzednim busiku też kupiłem tanią folie i miałem ją 8 lat co do odklejania to jak już napisałem szyba mocno nagrzana najlepiej przez słoneczko wtedy dobrze wyciągniesz wodę i klej złapie .tą mam dopiero rok i jest ok poza tym jak wyblaknie to będzie powód żeby coś zmienić ,poza tym ja wożę różne rzeczy więc na pewno porysuje,czas pokaże
-
rafi29t4
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
sorki za jakość
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Multivelle Long
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI" - Lokalizacja: Kraków
- podziekowal za post: 51 razy
- otrzymal podziekowanie: 127 razy
- Kontakt:
kolega przeprasza za jakosc zdjec czy za montaz tych rurek majacych robic za suby?rafi29t4 pisze:sorki za jakość
mam nadzieje ze fotelik sluzy jako ustroj akustyczny i nie sluzy bron boze do przewozenia na nim dzieciaka
w razie wypadku te rzeczy obite niebieskim kocykiem moga zachowac sie raczej maloprzewidywalnie <30>
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Te nakładki na pedałach to troche nie pasują do tego auta :D. Powiedz mi co to za trzy przełączniki pod wyłacznikiem swiateł ?? Tempomat ??
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Nakładki na pedały - masakra <szok> ,ten kondom na kierownicy również <śmiech> , współczuje temu biednemu niemowlęciu ,które musi słuchać tego bumboxa z tyłu <35> ,
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Odezwał się ten co nie miał kondona na kierownicy...
Co do reszty to popieram kolegów.
Co do reszty to popieram kolegów.
-
rafi29t4
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
<38> bez obaw te niebieskie kocyki to magnaty są solidnie zamontowane często je przekładam najczęściej mocuje je do podłogi W ramach wyjaśnień niemowlę ma 5 lat a boksy nie służą do dyskoteki tylko normalnego słuchania muzyki , bo nie ma to jak te dwie pierdziawki w desce jakie nam sprawił vw w oryginale. te czerwone przełączniki to tempomat taki tam <38> w planie mam zakup manietki . A co do kółka to jakiś mądry gebels ponacinał ją nożem więc założyłem kondonik jako że jestem kowalem a nie tapicerem tak wyszło to mój pierwszy raz swoją drogą ciekawe czy kierownica z audi a4 by podeszła.no i te nakładki sam nie wiem czemu jeszcze je mam przeszkadzają w jeżdzie ale ktoś mądry przykleił je na klej poczyniłem nawet starania i kupiłem gumy na sprzęgło i hamulec pozostało dokupić pedał gazu i znależć troche czasu ale tak mnie pojechaliście ,że chyba w niedziele to zrobie
-
Bandzoich
- Nowy T4
- 14
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4 Caravella Transpo
- Kontakt:
Ładny busik szczególnie z zewnątrz, w środku widzę postępujesz tak samo jak w poprzednim nakładki na pedał i tempomat nie widzę jeszcze sterowania dogrzewaczem.
Oby ten ci się nie spalił,bo poprzedni przypuszczam ze od dogrzewacza ci się zapalił a nie od linki na aku ale może się mylę ale tak to wyglądało.
co do foli to faktycznie fiolet ale w razie demontażu ładnie się odkleja taka gruba folia nawet jeśli samochód był po spaleniu i środek dostał sporo temp. wewnątrz.
pozdrawiam
p.s. białas lata jak marzenie dziś ma 2.4d
Oby ten ci się nie spalił,bo poprzedni przypuszczam ze od dogrzewacza ci się zapalił a nie od linki na aku ale może się mylę ale tak to wyglądało.
co do foli to faktycznie fiolet ale w razie demontażu ładnie się odkleja taka gruba folia nawet jeśli samochód był po spaleniu i środek dostał sporo temp. wewnątrz.
pozdrawiam
p.s. białas lata jak marzenie dziś ma 2.4d