Szadziowe T4 ACV
-
fluxar
- Last active: -
Szadziowe T4 ACV
Rok produkcji: 1999
Silnik: 2,5 TDI ACV
Kraj pochodzenia: Holandia
Wyposażenie: elektryczne szyby, elektryczne lusterka, tempomat, centralny zamek
Silnik: 2,5 TDI ACV
Kraj pochodzenia: Holandia
Wyposażenie: elektryczne szyby, elektryczne lusterka, tempomat, centralny zamek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 18:47 przez fluxar, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Dżygit
- Początkujący T4
- 14
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: Szadziowe T4 ACV
Bardzo ładna T-czwóreczka!!! <01>
A przy okazji, czy antena na dachu jest oryginalna czy dokładana?
A przy okazji, czy antena na dachu jest oryginalna czy dokładana?
-
fluxar
Jak go kupiłem to antena już była ale raczej jest dokładana bo przez otwór na nią zaciekała mi woda i musiałem uszczelnić to miejsce.
-
czoper
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: caravelle
- Opis: Sekcja Dolnośląsko-Opolska!
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
Witaj <england> Ładny busik,kolorek jak u mnie <good> .Dawaj fotki wnętrza <55>
-
fluxar
Na życzenie zdjęcia wnętrza :) Za jakość przepraszam bo były robione telefonem i w słońcu. Tył jest aktualnie w przebudowie :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Z zewnatrz wygląda fajnie , nawet bardzo fajnie bo to tak jakby mixt ;). Ale we wnętrzu za duzo tej okleiny drewnopodobnej, wogóle w/g mnie to nie pasuje do T4. Ale jezeli włascicielowi sie to podoba to najwazniejsze :).
-
fluxar
Właścicielowi też średnio się podoba ta okleina ale była już i tak na razie została. Z czasem może właściciel się jej pozbędzie :)
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 27
- Model:
- Auto: VW T4 Fake Syncro
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 65 razy
- Kontakt:
Ale co ty to gadasz blink , według mnie,ta okleina jest całkiem fajna,szkoda że rączki na drzwiach nie są też oklejone,byłoby super <brawo>
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Taka okleina ma tą wade ze pod wplywem duzych temperatur się kurczy po czasie, potrafi pękać wierzchnia warstwa i pózniej zaczyna wygląda to nie ciekawie. Miałem taka kiedys w Polonezie Plusie i wiem jak ona wyglądala po paru latach. Pokurczyła sie tak ze element na którym była naklejona stawal się większy jak sama okleina. Pozatym tej okleiny jest zdecydowanie za duzo w tym T4... Ogólnie miałem w autach wstawki drewniane i zawsze powymienialem elementy na takie bez tych wstawek i to miałem nawet oryginalne elementy które były fabrycznie zrobione jako drewnopodobne. Jak coś ma przypominac drewno to tylko samo drewno , okleiny lub fabryczne plastyki malowane w kolor drewna to jak dla mnie porazka... Juz lepsze są okleiny imitujące aluminium choc tez bym ich nie nakleił... Takie jest moje zdanie , ale nie kazdy musi sie z nim zgodzic ;).
-
Agnes
- Aktywny T4
- 15
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: vw t4
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Ładna teczunia <brawo> no i srebrna. Bezawaryjności życzę- no i zapraszamy na zlot <england>
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Grand Espace IV
- Opis: INITIALE PARIS
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Ładny busik bezawaryjnej jazdy <england> ,
a co do okleiny ładnie wygląda też mam <57>
a co do okleiny ładnie wygląda też mam <57>
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Kontakt:
Sterciu ja kupiłem moją teczkę 6 lat temu juz z naklejoną okleiną ,po tylu latach nic sie z nią nie dzieje, ma nadal elastyczną powłokę i nic sie nie rozwarstwia ,a i całe wnętrze nie jest takie szareSterciu pisze:Taka okleina ma tą wade ze pod wplywem duzych temperatur się kurczy po czasie, potrafi pękać wierzchnia warstwa i pózniej zaczyna wygląda to nie ciekawie. Miałem taka kiedys w Polonezie Plusie i wiem jak ona wyglądala po paru latach. Pokurczyła sie tak ze element na którym była naklejona stawal się większy jak sama okleina. Pozatym tej okleiny jest zdecydowanie za duzo w tym T4... Ogólnie miałem w autach wstawki drewniane i zawsze powymienialem elementy na takie bez tych wstawek i to miałem nawet oryginalne elementy które były fabrycznie zrobione jako drewnopodobne. Jak coś ma przypominac drewno to tylko samo drewno , okleiny lub fabryczne plastyki malowane w kolor drewna to jak dla mnie porazka... Juz lepsze są okleiny imitujące aluminium choc tez bym ich nie nakleił... Takie jest moje zdanie , ale nie kazdy musi sie z nim zgodzic ;).
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
A bo widzisz, Sterciu miał taką w poldku <śmiech>przemo619 pisze:Sterciu ja kupiłem moją teczkę 6 lat temu juz z naklejoną okleiną ,po tylu latach nic sie z nią nie dzieje, ma nadal elastyczną powłokę i nic sie nie rozwarstwia ,a i całe wnętrze nie jest takie szareSterciu pisze:Taka okleina ma tą wade ze pod wplywem duzych temperatur się kurczy po czasie, potrafi pękać wierzchnia warstwa i pózniej zaczyna wygląda to nie ciekawie. Miałem taka kiedys w Polonezie Plusie i wiem jak ona wyglądala po paru latach. Pokurczyła sie tak ze element na którym była naklejona stawal się większy jak sama okleina. Pozatym tej okleiny jest zdecydowanie za duzo w tym T4... Ogólnie miałem w autach wstawki drewniane i zawsze powymienialem elementy na takie bez tych wstawek i to miałem nawet oryginalne elementy które były fabrycznie zrobione jako drewnopodobne. Jak coś ma przypominac drewno to tylko samo drewno , okleiny lub fabryczne plastyki malowane w kolor drewna to jak dla mnie porazka... Juz lepsze są okleiny imitujące aluminium choc tez bym ich nie nakleił... Takie jest moje zdanie , ale nie kazdy musi sie z nim zgodzic ;).
-
KrzySieK
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: Transporter Looong
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
I nie zdawała egzaminu na łowach pod remizą hahaKubek pisze:A bo widzisz, Sterciu miał taką w poldku <śmiech>
mi się busik podoba, dorzuciłbym mu jeszcze lampy dymione na tył albo ledy w których jestem <zakochany>
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
...albo dymione ledy <01>
Zazdroszczę przednich foteli, a co do okleiny to jestem na nie ;)
Zazdroszczę przednich foteli, a co do okleiny to jestem na nie ;)
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
No i co kły strzezysz :D , tą okleine robi jeden i ten sam chińczyk więc to ze jeszcze jest ok , to nie znaczy ze po lecie bedzie nadal ok <32> . I nie cieście się tak , bo w czasach kiedy ja mialem poldka to wielu marzyło wogole o aucie jakimkolwiek.Kubek pisze:
A bo widzisz, Sterciu miał taką w poldku
A co do remiz... chłopy... ja po remizach się nie woziłem bo mnie to nie ruszało , pod remizy to vw , bmw , audi się nadawaly i nadają :D. Pozatym mój poldek to była fura dygnitarska , czyli były rajdowóz...
I nie zmienie zdania na temat tej okleiny , w/g mnie nie pasuje wogóle do T4 we wnętrzu...
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Sterciu , no i coś się tak oburzył????? Przecież to są żarty!!! <32>
Ja myślę ,że ta okleina wcale nie jest zła ( kiedyś myślałem ,że jest <38> ) i jakby jeszcze rączki na drzwiach okleił,to wyglądałoby to całkiem super <victory>
Autko naprawdę ładne ...
Ja myślę ,że ta okleina wcale nie jest zła ( kiedyś myślałem ,że jest <38> ) i jakby jeszcze rączki na drzwiach okleił,to wyglądałoby to całkiem super <victory>
Autko naprawdę ładne ...
-
fluxar
Jedna okleina a taką burzę wywołała :D Jak widać to kwestia gustu a o gustach podobno się nie dyskutuje :D Tak jak już wcześniej pisałem, mi też średnio się to podoba i pewnie to ściągnę pewnego pięknego dnia. Strach tylko co jest pod spodem i czy warto to ruszać(klej itp). Może ktoś z was odklejał już takie coś i ma doświadczenie czego się tam spodziewać?
Piszecie też o ledach z tył. Ja akurat jestem przeciwnikiem takich lamp. Jakoś kojarzą mi się z chińską tandetą. :D Ale może ja zamienię na takie jak ma Kubek w swoim T4 albo coś podobnego.
Piszecie też o ledach z tył. Ja akurat jestem przeciwnikiem takich lamp. Jakoś kojarzą mi się z chińską tandetą. :D Ale może ja zamienię na takie jak ma Kubek w swoim T4 albo coś podobnego.
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Kontakt:
Mam w busie ledy z tyłu (tzn moja żona ma bo to był prezent dla niej na urodziny i przy każdej okazji to podkreśla :D ) mi się bardzo podobają ale to tak jak z tą okleiną , mi się podoba komuś innemy nie koniecznie . No i nie sądzę żeby wyglądały na chińską tandetę
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Za wypowiedż o ledach stawiam ci <beer> fluksar , a co do moich świateł na niebieskim T4 ,to raczej będą ściągnięte. Chcę je troszkę rozjaśnić ( kierunek i wsteczny ) ,a przyciemnić mijania i stop <38> Będą założone ORI ,choć szukam z białym kierunkiem i albo są zajebiście drogie,albo zajebiście daleko ode mnie <36>
-
fluxar
Przemo nie chciałem Cię urazić z tymi ledami ale takie po prostu odnoszę wrażenie po tym co widzę na allegro.
Podobają mi się np te:
http://allegro.pl/lampy-tylne-vw-t4-tra ... 54507.html
Podobają mi się np te:
http://allegro.pl/lampy-tylne-vw-t4-tra ... 54507.html