Rozrusznik?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
lopez66
- Forumowicz T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: vw t4,1993r
- podziekowal za post: 16 razy
- Kontakt:
Rozrusznik?
Witam serdecznie.Mam problem.Otoz przed chwila chcialem jechac,odpalam auto a raczej probuje i nic....Jakby nie bylo rozrusznika.Zamurowalo mnie bo nigdy w mojej hmm.karierze kerowcy takie cos sie nie zdarzylo.Pare godzin wczesniej z trudem zakrecil ale nie przejalem sie tym zbutnio a chyba powinienem,Moj blad.Jest zbyt ciemno abym mogl cokolwiek zobaczyc.Aku mam sprawny,nigdy mnie nie zawiodl wiec co moze byc przyczyna?Wczesniej zdarzalo sie ze na cieplym silniku ciezko palil.Moze to ma jakis zwiazek?Prosze pomozcie koledzy,poradzcie....
-
mariuszgim
- Specjalista T4
- 16
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Transporter 93 był
Multivan 95 był
Caravella 02 jest - Lokalizacja: Bydgoszcz / okolice
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 32 razy
- Kontakt:
Re: Rozrusznik?
zobacz czy nie spadła ci wsuwka z elektromagnesu
albo kostka stacyjki - poruszaj kluczem w stacyjce na różne strony
albo kostka stacyjki - poruszaj kluczem w stacyjce na różne strony
-
lopez66
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Masz na mysli elektromagnes na rozruszniku?Jeszcze jedno pytanie.Aby dostac sie do stacyjki to musze rozebrac ja ?
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Do kostki stacyjki dostaniesz się po zdjęciu obudowy kolumny kierownicy. Kostka jest przykręcona jedną mała śrubką.
-
lopez66
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Dzieki.Wlasnie przeszukuje forum a moglem to od razu zrobic a nie zawracac wam glowe.No ale spanikowalem troche bo pomyslalem ze pewnie rozrusznik padl a tu koszta duuuze....Moge spac spokojnie a jutro sie za to zabiore.Dziekuje. Witam ponownie.Przyczyna zamieszania okazal sie jednak rozrusznik a dokladnie zapieczone lozysko ktore spowodowalo spalenie go.Koszt rozrusznik 2000,wymiana 500,laweta 500.To kwota w koronach dunskich.Bedzie ok1600 zl.Mialem zamowic z polski,jednak sie rozmyslilem gdyz cena ok 200zl tylko nizsza no i czas odegral takze duza role.Rozrusznik mam jakiejs niemieckiej firmy,nie pamietam jakiej.W kazdym razie mam 2 lata gwarancji na niego. <31>