tylna szyba

Drzwi, klapy, zamki, podsufitki, fotele i przeróbki wnętrza.
Od wygłuszenia po wymianę uszczelek.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
sniegu
Początkujący T4

Answers: 0
14
Last active: -
Tematy: 3
Model:
Auto: ABL
Kontakt:

tylna szyba

Nieprzeczytany post autor: sniegu »

Witam, niestety dzis z powodu mojego gapiostwa zbiłem tylna szybę, generalnie cała popękała ale jest na swoim miejscu, szyba jest przyciemniana i chyba ta folia ja trzyma w kupie ;) , pytanie jest czy bedzie pasowac szyba z t4 z silnikiem 2.4 czy jest jakas róznica? wrzuce link np ta? http://allegro.pl/volkswagen-t4-szyba-t ... 16600.html a drugie pytanie czy ta rozbita szyba w sumie dos solidnie siedzi pukałem ręka no i otwierałem klape na przemian dosyc mocno zamykałem i trzyma sie, myślicie ze jak wpadnie dziurę to wypadnie?
Sterciu
Ekspert T4

16
Tematy: 189
Model:
Auto: T5.1 , T6.0
podziekowal za post: 24 razy
otrzymal podziekowanie: 210 razy
Kontakt:

Re: tylna szyba

Nieprzeczytany post autor: Sterciu »

Szyba w klapie we wszystkich rocznikach jest taka sama. Więc jezeli to tylna jest to musi podpasować.

Co do wypadnięcia jezeli masz folię na szybie to bedzie się trzymać , do czasu az folia nie zacznie pracować i pękać , jezeli bedzie dobrej jakości folia to taka pokruszoną szybe potrzyma jakis czas.
sniegu
Początkujący T4

14
Tematy: 3
Model:
Auto: ABL
Kontakt:

Re: tylna szyba

Nieprzeczytany post autor: sniegu »

Dzięki za szybką odpowiedz