Witam!
Wymieniam swój przedni fotel pasażera z 1 na 2. Trafił mi się tanio podwójny fotel z mocno zniszczonym obiciem. Proszę o poradę gdzie mogę zakupić materiał aby wyglądał jak na zdjęciu poniżej czyli oryginalna Caravelle.
http://www.t4-wiki.de/wiki/images/Aufba ... itze_1.jpg
Pozdrawiam Mateusz
Oryginalna tapicerka materiał na fotel Caravelle
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
marh
- Aktywny T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 24
- Model:
- Auto: VW T4 Caravelle GL
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: Oryginalna tapicerka materiał na fotel Caravelle
Może któraś z tych podpowiedzi Cię zainteresuje, ja mam identyczną tapicerkę w swoim i też szukam najbardziej optymalnego rozwiązania:)
-
marh
- Aktywny T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 24
- Model:
- Auto: VW T4 Caravelle GL
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: Oryginalna tapicerka materiał na fotel Caravelle
No proszę, nie wkleiłem linka haha, co nadrabiam: http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=13&t=1619mate473 pisze:nie rozumiem które podpowiedzi?
Z oryginalnym materiałem będzie problem, chyba jeśli kupisz tapicerkę z fotelem lub bez (ciężko znaleźć ten wzór a co dopiero w dobrym stanie), ASO też nie dysponują czymś takim.