Jak wymienić wkładke od stacyjki
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
darek123
- Aktywny T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: t5 Multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Jak wymienić wkładke od stacyjki
Witajcie mam pytanie jak w temacie muszę zmienić wkładkę od stacyjki padł mi sterownik od otwierania i zamykania i mam juz nowy wraz ze stacyjką, ale jej nie chcę ruszać na forum nie znalazłem nic na ten temat a jeżeli był już poruszany to przepraszam <dzięki> i proszę o podanie linku.
-
adamowski1
- Początkujący T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Carawele
- Kontakt:
Re: Jak wymienić wkładke od stacyjki
Potrzebuję pomocy,2 godzinki temu próbowali mi podpitolić samochód,rocznik 92,w efekcie mam rozwalony zamek w drzwiach kierowcy i stacyjkę.Te drzwi od kierowcy to pół biedy,ale ze stacyjką jest problem,zdjąłem kierownicę,przełączniki kierunków i wycieraczki,ale nie mam pojęcia jak poradzić sobie z demontażem wkładki.Jest tam jakby jakiś otwór który wygląda jak blokada wkładki,widzę jakiś gwint,ale o ile tam jest jakaś śrubka to jest zjechana i nie ma żadnego wcięcia na śrubokręt aby ją wykręcić.
Czy ktoś z szanownych kolegów byłby mi stanie podpowiedzieć jak się za to zabrać?,bo teoretycznie mógłbym go odpalić na krótko,kostkę mam rozpiętą,ale co z tego skoro trzyma mi blokada na kolumnie kierownicy.
Będę wdzięczny za pomoc,niestety nie mogę oglądać załączonych plików,fotek,nie mam jeszcze "uprawnień".
Pozdrawiam.
Czy ktoś z szanownych kolegów byłby mi stanie podpowiedzieć jak się za to zabrać?,bo teoretycznie mógłbym go odpalić na krótko,kostkę mam rozpiętą,ale co z tego skoro trzyma mi blokada na kolumnie kierownicy.
Będę wdzięczny za pomoc,niestety nie mogę oglądać załączonych plików,fotek,nie mam jeszcze "uprawnień".
Pozdrawiam.
-
bartekaudia6
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: Caravell
- Kontakt:
Re: Jak wymienić wkładke od stacyjki
a co zrobic koledzy gdy złamany kluczyk (jego połowa) zostanie w stacyjce jak go wyciagnać?