Witam wszystkich. Dzisiaj rano fura odpaliła od strzała , przejechałem normalnie z 1 km i straciłem tak jakby 1,2 i R . Jak macham wajchą to wsteczny wbija się w dół ale nie chce w lewo, i tak raczej ciężko potem wajche do góry wybyć, oraz jak ruszam to daje wajche do góry , na bieg i rusza tak na pół sprzęgle ledwo tak jakby z dwójki (a ona przecież na dole jest) bo z trójki to bym chyba nie ruszył. Coś się poprzestawiało chyba , co to moze być ? drążek bardziej odchyla sie w prawą stronę niż w lewo.
może coś zamarzło , ale pierwsze ruszenie i skrzyżowanie było z jedynką ....
Straciłem 1,2 i wsteczny
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
malinshop
- Forumowicz T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: transporter
- Kontakt:
-
malinshop
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Re: Straciłem 1,2 i wsteczny
No tak właśnie myśle ,że to coś przez mróz może. Coś może jeszcze z jakimiś synchronizatorami albo kulka wyskoczyła .
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Straciłem 1,2 i wsteczny
myślę, że niemalinshop pisze:Coś może jeszcze z jakimiś synchronizatorami
tak jak Robin napisał musisz niestety obejrzeć wszystkie połączenia i cięgna od wajchy ( od dołu ) po samą skrzynię ( od góry )
-
malinshop
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt: