A wiec wybebeszyłem cała i teraz mam problem złożyć... aktualnie stoję w miejscu z tym boczkiem i nie wiem jak założyć.
zdjęcie
Znalazłem info na T4 wiki takie coś ale tam jest jak zdjąć tylko..
http://www.t4-wiki.de/wiki/Verkleidung#T.C3.BCr
Mógł by ktoś poradzić jak to zrobić albo podesłać film czy coś.. bo męczę się z tym od godziny??
Zakładanie paneli w caravelle
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
chmielik
- Ikona forum
- 16
- Last active: -
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: T4
- Opis: ZRÓB COŚ ZE SWOIM ŻYCIEM ALBO NAPIJ SIĘ WÓDKI
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 82 razy
- Kontakt:
Re: Zakładanie paneli w caravelle
Pod szybą mysusz wywiercić otwory i zamocować w nich blaszki takie złote o ile dobrze pamiętam ....rozumiem że tapicerki wcześniej nie było
-
mazur_rks
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: T4-93
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Re: Zakładanie paneli w caravelle
Była oryginalnie i tam są jeszcze nad zapalniczka ( miejsce na łokcie trzy bolce i za nic ja świecie nie da się nimi wcelować w otwory ... wie ktoś jak to zrobić ?? takie czarne wsuwane w boczek ..