Wymiana dyszy spryskiwacza
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
paluch
- Forumowicz T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: T4 Caravelle 2000 r
- Kontakt:
Wymiana dyszy spryskiwacza
Jak wyjąć kratkę na masce, która osłania dyszę spryskiwacza?
Jak wyjąć tą dyszę?
Ku mojemu zdziwieniu do T4 było mnóstwo wersji dyszy do spryskiwacza - podgrzewana, niepodgrzewana, z 2 dziurkami, z 3 dziurkami oraz z 1 w której jest takie coś co robi mgiełkę z płynu. Właśnie tą ostatnią wersję mam i się zepsuł "zraszacz" i leje jak hmm jak by miał prostatę :) W InterCars nie ma w ogóle takiej dyszy, wiecie gdzie można taką kupić?
Jak wyjąć tą dyszę?
Ku mojemu zdziwieniu do T4 było mnóstwo wersji dyszy do spryskiwacza - podgrzewana, niepodgrzewana, z 2 dziurkami, z 3 dziurkami oraz z 1 w której jest takie coś co robi mgiełkę z płynu. Właśnie tą ostatnią wersję mam i się zepsuł "zraszacz" i leje jak hmm jak by miał prostatę :) W InterCars nie ma w ogóle takiej dyszy, wiecie gdzie można taką kupić?
-
Johnny
- Aktywny T4
- 15
- Tematy: 19
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 9 razy
- Kontakt:
Re: Wymiana dyszy spryskiwacza
A próbowałeś sprzężonym powietrzem 'przepchać' ten zraszacz? Może jest zapchany jakimś syfem i dlatego tak niemrawo tryska?
-
JOT
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 3 razy
- Kontakt:
spróbuj poruszać góra dół tym spryskiwaczem a później potraktuj go powietrzem , ja miałem ten sam problem , później WD40 powietrze i jest ok
-
paluch
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: T4 Caravelle 2000 r
- Kontakt:
Próbowałem i wtedy wyleciało ze środka zardzewiałe coś i od tego czasu zupełnie nie działa. A znalazłem już w normalnym sklepie, ale 125 zł kosztuje... No nic, trzeba było kupić.
-
szkodnik
- Nowy T4
- 6
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4 Caravelle
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Witam szanownych forumowiczów!
Zaglądam tu od jakiegoś czasu i pierwszy raz nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące pytanie które zresztą już kiedyś padło:
Zaglądam tu od jakiegoś czasu i pierwszy raz nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące pytanie które zresztą już kiedyś padło:
Caravelle 1997, kratka 45 stopni, nie poziome paski, żadnych śrubek nie znalazłem.paluch pisze:Jak wyjąć kratkę na masce, która osłania dyszę spryskiwacza?