T4 Multivan Westfalia
-
PiotreKarol
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
T4 Multivan Westfalia
Witam, jestem nowy na forum - to w zasadzie mój pierwszy post. Tak więc chciałem wszystkich serdecznie przywitać.
No więc tak, manie busów zaszczepił we mnie dawno temu mój dobry znajomy. Pracujemy jako instruktorzy kitesurfingu. Przyjechał on pewnego lata do pracy ( 2 miesięczny wyjazd ) busikiem T3 westfalia. Zakochałem się od pierwszego wejrzenia!! Od razu po powrocie z pracy przeszukiwałem internet w poszukiwaniu takiej T3 w dobrym stanie. Po długich poszukiwaniach na drodze stanął zdrowy rozsądek. Trzeba by utrzymać 2 auta , w końcu codzienna jazda do pracy T3 nie jest super wygodna. Był jeszcze jeden argument który powstrzymywał mnie od zakupu busa - posiadałem skodę fabię 1.9 SDI, samochód ten jeździł za pół-darmo i był totalnie bez-awaryjny.
W tym roku , zupełnie niespodziewanie zadzwonił do mnie zagorzały przeciwnik busów ( mój Tata ) , i powiedział " młody mam dla ciebie auto" . Bez namysłu wsiadłem w Skodę i pojechałem do rodzinnego miasta. Spotkanie było już nagrane. Gdy pierwszy raz zobaczyłem busa (T4 multivan Westfalia 2.4D 92r) od razu byłem gotowy jechać do banku i sfinalizować transakcję. Po tygodniu znalazłem kupca na poprzednie autko i busik już był mój!
Mam tylko zdj poglądowe z pierwszej wyprawy.
Postaram się z czasem uzupełnić zdj.
http://img808.imageshack.us/img808/634/majwka28.th.jpg
No więc tak, manie busów zaszczepił we mnie dawno temu mój dobry znajomy. Pracujemy jako instruktorzy kitesurfingu. Przyjechał on pewnego lata do pracy ( 2 miesięczny wyjazd ) busikiem T3 westfalia. Zakochałem się od pierwszego wejrzenia!! Od razu po powrocie z pracy przeszukiwałem internet w poszukiwaniu takiej T3 w dobrym stanie. Po długich poszukiwaniach na drodze stanął zdrowy rozsądek. Trzeba by utrzymać 2 auta , w końcu codzienna jazda do pracy T3 nie jest super wygodna. Był jeszcze jeden argument który powstrzymywał mnie od zakupu busa - posiadałem skodę fabię 1.9 SDI, samochód ten jeździł za pół-darmo i był totalnie bez-awaryjny.
W tym roku , zupełnie niespodziewanie zadzwonił do mnie zagorzały przeciwnik busów ( mój Tata ) , i powiedział " młody mam dla ciebie auto" . Bez namysłu wsiadłem w Skodę i pojechałem do rodzinnego miasta. Spotkanie było już nagrane. Gdy pierwszy raz zobaczyłem busa (T4 multivan Westfalia 2.4D 92r) od razu byłem gotowy jechać do banku i sfinalizować transakcję. Po tygodniu znalazłem kupca na poprzednie autko i busik już był mój!
Mam tylko zdj poglądowe z pierwszej wyprawy.
Postaram się z czasem uzupełnić zdj.
http://img808.imageshack.us/img808/634/majwka28.th.jpg
-
autoholik
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: MULTIVAN
- Opis: T4 RULEZ :)
GG:9848000 - Lokalizacja: Poznań
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: T4 Multivan Westfalia
Piękna WESTA bezawaryjności i przychylam się do prosby kolegów i koleżanek o fotki .
-
lukasz.my
- Aktywny T4
- 15
- Tematy: 37
- Model:
- Auto: Caravella
- Opis: olesno - opolskie
- podziekowal za post: 6 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Witam. Fajny wózek...Zapodaj foty i zapraszamy na zloty i spoty. Pozdrawiam
-
radecki
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: Multivan
- Opis: Sekcja DOLNO-śląsko-Opolska!
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Standardowa śpiewka polaczka - zmieniam auto bo trra ta ta... nowsze kombi w dieslu z klimą musi być :) Jestem pełen uznania dla Ciebie że zmieniłeś na auto pewnie z 7-10 lat starsze z poświęceniem dla zamiłowania i w tym wypadku żadko spotykanej wersji. Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.
ortografia
ortografia