Bagażnik rowerowy na klapę
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
darwasz1965
- Nowy T4
- 1
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto:
- Kontakt:
Bagażnik rowerowy na klapę
Witam. Podpowie ktoś jaki jest najlepszy bagażnik na tyna klapę do multivana ?
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 118
- Model: Multivan, Caravelle , Syncro
- Auto: t4/t4/t4/t4
- Opis: ten co walczy od początku do końca
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 43 razy
- Kontakt:
Re: Bagażnik rowerowy na klapę
Witaj , mam oryginał z Westafalii i sprawdza sie. Dopasowany idealnie z opcją oparcia na zderzaku.
-
darwasz1965
- Nowy T4
- 1
- Tematy: 2
- Model:
- Auto:
- Kontakt:
Dzięki za szybką odpowiedź. Zastanawiam się też nad Fiamma Carry Bike
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
-
ksiedzu72
- Nowy T4
- 1
- Tematy: 0
- Model:
- Auto:
- Kontakt:
Panowie można również przemyśleć sprawę bagażnika rowerowego na hak, (większość T4 go posiada) najlepiej składanego tak aby odpiąć i schować w aucie po zdjęciu rowerów. Dodatkowa korzyść to uniwersalność zastosowania takiego rozwiązania w prawie wszystkich autach posiadających hak holowniczy.. Ostatnio widziałem taki składany kompaktowy bagażnik chyba Thule który można pozostawić na haku po zdjęciu rowerów i złożyć pionowo do góry. Ja posiadam składany bagażnik na hak Westfalia BC 60 i przyznaję że sprawdził się w kilku autach w których do tej pory go używałem. Dodatkowa zaleta jest taka że rowery są stosunkowo nisko osadzone więc nie trzeba ich wysoko targać co np. przy rowerach elektrycznych jest istotne. Do mojego dodatkowo można dokupić box i wykorzystać go nie do przewożenia rowerów tylko jako dodatkową powierzchnię bagażową ale wtedy rowery nie jadą.:) Wadą jest to że jak mamy na haku co innego zapięte np. przyczepę kempingową to taki bagażnik jest bezużyteczny. W takim przypadku bagażnik na klapę jest świetnym rozwiązaniem. Piszę to wszystko po to aby pokazać opcję ponieważ przerobiłem ten temat w przeszłości. Może się Wam przyda.