Demontaż szyberdachu naprawa
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Scyzoryk
- Początkujący T4
- 8
- Last active: -
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Re: Demontaż szyberdachu naprawa
Jak widzę te schematy to mam wrażenie że połowy nie ma.
Mam przesłonę otwarta cały czas, a w niej na końcu jest rynienka. Mimo to nie powinno, chyba leciec przy otwartej przeslonie. Jest też tam w tym katalogu nr 9 (pierwszy link) i to chyba tego nie ma.
Mam przesłonę otwarta cały czas, a w niej na końcu jest rynienka. Mimo to nie powinno, chyba leciec przy otwartej przeslonie. Jest też tam w tym katalogu nr 9 (pierwszy link) i to chyba tego nie ma.
-
Scyzoryk
- Początkujący T4
- 8
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Może ktoś zrobić zdjęcie szyberdachu, panotamicznego złożonego z otwartą przesłona. Konkretnie tylna krawędź szyberdachu.
-
grzesiu170
- Nowy T4
- 5
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
Witam, nie bede zakładał nowego tematu wiec dopytam się tutaj. Nad moim szyberdachem Panorama w Multivanie jest ramka w karoserii. Wkładana od góry czyli od strony dachu, a od dołu są cztery listewki które ta ramke trzymaja w karoseri. Ramka i listewki są mocowane na klipsy z otworem w środku w które wkręca sie malutkie wkręty. Moje pytanie to gdzie te klipsy dostane, jaki maja numer, albo jak tego szukac bo po 2 tygodniach szukania nic nie znalazłem
Wstawiam zdjęcie do podglądu
Wstawiam zdjęcie do podglądu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Piteros71
- Początkujący T4
- 6
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- It’s my birthday
- Kontakt:
Witam poszukuje rynienki do tego szyberdachu wie ktoś jaki ma nr katalogowy? Ma ktoś może zdjęcia jak ona wygląda? Pozdrawiam
-
Marcelozi
- Nowy T4
- 5
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Caravelle long 1995
- Kontakt:
Podłączę się do tego wątku, bo w dziale "elektryka" nikt niec nie napisał.
A chodzi mi o schemat / wtyczkę do podłączenia szyberdachu panorama - mam taki w Caravelle long.
Ktoś wcześniej zdejmował podsufitkę i tapicerkę i jest ucięta wtyczka, są same przewody (i tylko jakaś mniejsza wtyczna do czegoś innego, może oświetlenia);
Czy ma ktoś schemat połączeń, a może oryginalną wtyczkę na zbyciu?
Tam jest aprawdę sporo kabelków...
A chodzi mi o schemat / wtyczkę do podłączenia szyberdachu panorama - mam taki w Caravelle long.
Ktoś wcześniej zdejmował podsufitkę i tapicerkę i jest ucięta wtyczka, są same przewody (i tylko jakaś mniejsza wtyczna do czegoś innego, może oświetlenia);
Czy ma ktoś schemat połączeń, a może oryginalną wtyczkę na zbyciu?
Tam jest aprawdę sporo kabelków...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
Pytanie o to samo w kolejnych miejscach na forum z pewnością nie przyspieszy uzyskania odpowiedzi.