General von Klinkerhoffen
-
gommez_a
- Nowy T4
- 5
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4 California Coach
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
General von Klinkerhoffen
Dzień dobry wszystkim!
Chcę przywitać się oficjalnie i pochwalić (od całkiem niedawna moim) ukochanym Generałem :) Z racji silnika (1.9td) i bardzo statecznego zachowania na trasie miał zostać ochrzczony imieniem Onslow (Powolniak), ale ponieważ już jeden Powolniak na forum jest, zwyciężyła opcja druga. Wciąż wiele jeszcze przy nim do dokończenia i pewnie będę częstym pytającym na forum, ale zrobił już z nami w tym sezonie prawie 5tys kilometrów, bez fochów, bez marudzenia i przykrych niespodzianek, dostarczając nam czystej radości i przyjemności. Śpimy i podróżujemy we czwórkę (2+2). Generał mimo mało żwawej (acz solidnej) jednostki napędowej posiada bardzo bogate kalifornijskie wnętrze umożliwiające przetrwanie na niejednym campingu a newet na dzikusa, plus dodatkowo kilka ekstrasów. Na przyszły rok, po ogarnięciu blacharki i kilku spraw mechanicznych planujemy dużą wyprawę europejską, a potem być może jeszcze dalej. Trzymajcie kciuki i do zobaczenia na trasie!
Chcę przywitać się oficjalnie i pochwalić (od całkiem niedawna moim) ukochanym Generałem :) Z racji silnika (1.9td) i bardzo statecznego zachowania na trasie miał zostać ochrzczony imieniem Onslow (Powolniak), ale ponieważ już jeden Powolniak na forum jest, zwyciężyła opcja druga. Wciąż wiele jeszcze przy nim do dokończenia i pewnie będę częstym pytającym na forum, ale zrobił już z nami w tym sezonie prawie 5tys kilometrów, bez fochów, bez marudzenia i przykrych niespodzianek, dostarczając nam czystej radości i przyjemności. Śpimy i podróżujemy we czwórkę (2+2). Generał mimo mało żwawej (acz solidnej) jednostki napędowej posiada bardzo bogate kalifornijskie wnętrze umożliwiające przetrwanie na niejednym campingu a newet na dzikusa, plus dodatkowo kilka ekstrasów. Na przyszły rok, po ogarnięciu blacharki i kilku spraw mechanicznych planujemy dużą wyprawę europejską, a potem być może jeszcze dalej. Trzymajcie kciuki i do zobaczenia na trasie!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
adi84
- Forumowicz T4
- 12
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 70 razy
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
Re: General von Klinkerhoffen
Świetna bryczka ! Dalszej bezawaryjnej jazdy i miłych wspomnień życzę :)
-
Zglanowany
- Początkujący T4
- 5
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: T4 Multivan 1994
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Tak z ciekawości. Jak bardzo upierdliwe jest otwieranie dachu z trumną na górze?
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Mam nadzieję, że nigdy nie będziesz musiał się przekonywać jak "solidny" to jest silnik :D
-
Caesar
- Początkujący T4
- 7
- Tematy: 1
- Model:
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Silnik jest solidny. Kto dba ten ma. Może jakieś intymne fotki wnętrza autka ? Z zewnątrz prezentuje się bardzo turystycznie.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Jeśli rocznik poniżej 2000 to nawet rozwijanie czerwonego dywanu przed nim na nic nie pomoże EOT