Fotele w pierwszym rzędzie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
KubaTorun
- Nowy T4
- 8
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4 Trans MAXI '98
- Kontakt:
Fotele w pierwszym rzędzie
Cześć!
Jestem tu nowy bo dwa dni temu zostałem właścicielem VW T4 w wersji maxi 1998 rok.
Mam pytanie odnośnie foteli (ławki) w pierwszym rzędzie.
Czy wg Was były wersje z dwoma pasami 3-punktowymi? Tzn czy były wersje T4, które miały ławkę z przodu z trójpunktowym pasem. Na OLX/All... widzę tylko fotele z pasem biodrowym, a potrzebuję 3-pkt do fotelika dziecięcego.
Widziałem że podwójne przednie siedzenia z 3-pkt pasem były w T5 - pytanie czy pasowałyby - ktoś z Was robił podobne kombinacje?
Pozdrawiam!
Jestem tu nowy bo dwa dni temu zostałem właścicielem VW T4 w wersji maxi 1998 rok.
Mam pytanie odnośnie foteli (ławki) w pierwszym rzędzie.
Czy wg Was były wersje z dwoma pasami 3-punktowymi? Tzn czy były wersje T4, które miały ławkę z przodu z trójpunktowym pasem. Na OLX/All... widzę tylko fotele z pasem biodrowym, a potrzebuję 3-pkt do fotelika dziecięcego.
Widziałem że podwójne przednie siedzenia z 3-pkt pasem były w T5 - pytanie czy pasowałyby - ktoś z Was robił podobne kombinacje?
Pozdrawiam!
-
tomek
- Forumowicz T4
- 16
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: TRANSPORTER
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Re: Fotele w pierwszym rzędzie
Są takie fotele , jak potrzebujesz taki w idealnym stanie to mam , tel dałem na pw .
-
Micky
- Forumowicz T4
- 16
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: Caravelle '03 /C5 X7
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Nigdy nie widziałem 2 osobowej ławki z trzypunktowym pasem na środku. ETKA też nic na ten temat nie wspomina. U mnie środkowy pas ma automatyczny zwijacz z blokadą, a sama łąwka mocowania ISOFIX. Rocznik 2003.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Skoro masz zwijak to masz trzypunktowy pas, mowa o ławce w pierwszym rzędzie obok kierowcy.Micky pisze:Nigdy nie widziałem 2 osobowej ławki z trzypunktowym pasem na środku. ETKA też nic na ten temat nie wspomina. U mnie środkowy pas ma automatyczny zwijacz z blokadą, a sama łąwka mocowania ISOFIX. Rocznik 2003.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
Są jeszcze z normalnymi zagłówkami
-
Micky
- Forumowicz T4
- 16
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: Caravelle '03 /C5 X7
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Mój błąd. Myślałem o kanapie z przedziału pasażerskiego. Właśnie środkowy pas u mnie ma zwijak bezwładnościowy, a cała kanapa mocowanie ISOFIX. Co ciekawe w trzecim rzędzie nie mam ani zwijaka, ani ISOFIX.
A z przodu dwójkę mam z pasem trzypunktowym. Na pewno to znacznie bezpieczniejsze rozwiązanie, chociaż brakuje mi możliwości złożenia jej.