Gałka dźwigni zmiany biegów ze skórzaną osłoną
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
mr_simon
- Początkujący T4
- 7
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4 Multivan Atlantis
- Kontakt:
Gałka dźwigni zmiany biegów ze skórzaną osłoną
Witam serdecznie.
W moim T4 mam gałkę zmiany biegów która z biegiem czasu została pozbawiona skóry wraz z mieszkiem i chciałbym obszyć ją ponownie. Niestety skóry na gałce jak i mieszka nie posiadam. Czy ktoś z Was "rekonstruował" obszywając ponownie gałkę z dorobieniem mieszka lub zna kogoś kto takie coś może zrobić. Pisałem do kilkunastu firm, które zajmują się obszywaniem kierownic i albo nie otrzymałem odpowiedzi albo nie zrobią tego ze względu na brak starej skóry.
Zdjęcia poglądowe znalezione w sieci.
W moim T4 mam gałkę zmiany biegów która z biegiem czasu została pozbawiona skóry wraz z mieszkiem i chciałbym obszyć ją ponownie. Niestety skóry na gałce jak i mieszka nie posiadam. Czy ktoś z Was "rekonstruował" obszywając ponownie gałkę z dorobieniem mieszka lub zna kogoś kto takie coś może zrobić. Pisałem do kilkunastu firm, które zajmują się obszywaniem kierownic i albo nie otrzymałem odpowiedzi albo nie zrobią tego ze względu na brak starej skóry.
Zdjęcia poglądowe znalezione w sieci.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: Gałka dźwigni zmiany biegów ze skórzaną osłoną
Ten kondon to zamiast gumowej harmonijki?
Gałkę to Ci kol. @notri pewnie zrobi
Gałkę to Ci kol. @notri pewnie zrobi
-
mr_simon
- Początkujący T4
- 7
- Model:
- Kontakt:
-
pittrans
- Znawca T4
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 34 razy
- Kontakt:
Trzeba szukać na portalach ogłoszeniowych, oryginał to oryginał(to moje zdanie). Szyte na wzór nie wyglądają tak samo zawsze jest różnica, skóra, szwy itp. Zależy czy chcesz mieć tylko mieszek czy wyglądało jak oryginał.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Leży u mnie takie coś na strychu zmęczone życiem, skóra jest ale na mieszku wytarta.
-
pittrans
- Znawca T4
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 34 razy
- Kontakt:
Wiem że Norti robi ładnie, pytanie jaki efekt chce mieć mr_simon. Ja w czarnym miałem gałkę i mieszek uszyty przez kogoś ( po przedni właściciel) i nie wyglądało to dla mnie dobrze. Zlikwidowałem to ustrojstwo i założyłem czarną gumę ze skórzaną gałką oryginalną i teraz nie zaburza mi to harmonii w aucie <cool> . Zależy jakiego efektu oczekuje założyciel posta.
-
mr_simon
- Początkujący T4
- 7
- Model:
- Kontakt:
Masz razem z gałką? Chciałbyś się tego pozbyć? <09>Probe041 pisze:Leży u mnie takie coś na strychu zmęczone życiem, skóra jest ale na mieszku wytarta.