Mój T4 Multivan
-
zyggy27
- Nowy T4
- 7
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: .
- Kontakt:
Mój T4 Multivan
Witam.
Po długich poszukiwaniach stałem się wreszcie posiadaczem własnego Multika.
Jest z 1996 roku w kolorze czerwonym, 2.5tdi 102km przebieg 325000.
Autko jest poliftowe ale deska rozdzielcza jest jeszcze ze starszej wersji co mi się bardzo podoba. Ma swój niepowtarzalny styl.
Jestem bardzo zadowolony, szczególnie że poprzedni właściciel dbał o samochód i mogę się cieszyć jazdą fajnym egzemplarzem.
Przed zimą będzie zrobiona pełna konserwacja podwozia, drobne poprawki lakieru no i oczywiście powoli praca nad dostosowaniem wnętrza pod moje potrzeby.
Jeździ się fantastycznie i już nie mogę się doczekać pierwszej dłuższej trasy.
Pozdrawiam.
Arturo
Po długich poszukiwaniach stałem się wreszcie posiadaczem własnego Multika.
Jest z 1996 roku w kolorze czerwonym, 2.5tdi 102km przebieg 325000.
Autko jest poliftowe ale deska rozdzielcza jest jeszcze ze starszej wersji co mi się bardzo podoba. Ma swój niepowtarzalny styl.
Jestem bardzo zadowolony, szczególnie że poprzedni właściciel dbał o samochód i mogę się cieszyć jazdą fajnym egzemplarzem.
Przed zimą będzie zrobiona pełna konserwacja podwozia, drobne poprawki lakieru no i oczywiście powoli praca nad dostosowaniem wnętrza pod moje potrzeby.
Jeździ się fantastycznie i już nie mogę się doczekać pierwszej dłuższej trasy.
Pozdrawiam.
Arturo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Ronin78
- Aktywny T4
- 7
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: MULTIVAN T4
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Re: Mój T4 Multivan
No Kolego, bardzo ładna wersja, będzie służyć jako daily czy strikte wakacyjnie? Ja przez jakiś czas miałem wątpliwości czy T4 nadaje się na daily, ale teraz nie wyobrażam sobie inaczej, lub inaczej wyobrażam sobie, ale nie stać mnie na kłopoty z nowszymi autami :)
Ps. Jeśli mnie oko nie zwodzi to chyba Twoje auto również nie widziało dawno konserwacji - czerwone nadkola od wewnątrz? Jest trochę pracy, ale przed zimą warto ogarnąć.
Ps. Jeśli mnie oko nie zwodzi to chyba Twoje auto również nie widziało dawno konserwacji - czerwone nadkola od wewnątrz? Jest trochę pracy, ale przed zimą warto ogarnąć.
-
zyggy27
- Nowy T4
- 7
- Model:
- Kontakt:
Gratuluję dobrego oka [emoji1303] Rzeczywiście cały spód i nadkola są gołe, ale blacha zdrowa i wymaga właściwie porządnego mycia i położenia konserwacji. Na szczęście mam dostęp do garażu z kanałem więc problemu nie będzie z ogarnięciem tematu.Ronin78 pisze:No Kolego, bardzo ładna wersja, będzie służyć jako daily czy strikte wakacyjnie? Ja przez jakiś czas miałem wątpliwości czy T4 nadaje się na daily, ale teraz nie wyobrażam sobie inaczej, lub inaczej wyobrażam sobie, ale nie stać mnie na kłopoty z nowszymi autami :)
A co do pytania o użytkowanie to będzie auto na co dzień i do turystyki. Mamy w rodzinie od wielu lat busika Mitsubishi L300 4x4 i sprawuje się wyśmienicie w takiej roli, tak więc nie mam obaw co do użytkowania tego typu pojazdu jako codzienny towarzysz podróży [emoji4]
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2019, 11:14 przez niebieski-n2, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wyłącz sygnaturę w tel.
Powód: wyłącz sygnaturę w tel.
-
michalski
- Forumowicz T4
- 8
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 10 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Multik na codzień jest super :) można zjeść obiad, przebrać się, popracować na komputerze, obejrzeć film będąc z dzieckiem w skateparku, ogarnąć spotkanie służbowe, przewieźć kilka dzieciaków nie przerywając im imprezy urodzinowej, wypaść całą rodziną z psami nad jezioro, wjechać w las głębiej niż osobowa, wypić piwo z kumplami pod domem, itd itp. Wszystko i wiele innych już zdążyłem przetestować ;)
-
zyggy27
- Nowy T4
- 7
- Model:
- Kontakt:
No to ja zacząłem od piwka z kumplami [emoji3][emoji482]michalski pisze:Multik na codzień jest super :) można zjeść obiad, przebrać się, popracować na komputerze, obejrzeć film będąc z dzieckiem w skateparku, ogarnąć spotkanie służbowe, przewieźć kilka dzieciaków nie przerywając im imprezy urodzinowej, wypaść całą rodziną z psami nad jezioro, wjechać w las głębiej niż osobowa, wypić piwo z kumplami pod domem, itd itp. Wszystko i wiele innych już zdążyłem przetestować ;)
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Ronin78
- Aktywny T4
- 7
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: MULTIVAN T4
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Jeszcze raz graty! Po tym jak przeczytałem, że od lat szanujecie w rodzinie L300 4x4 jestem przekonany, że T4 znalazła godne miejsce obok :)