Uchwyt na napoje
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Kuba1997
- Nowy T4
- 7
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Uchwyt na napoje
Witam, z góry przepraszam jeżeli post nie w tym temacie. Macie jakieś sposoby na zamontowanie jakiegoś uchwytu na napój/picie z przodu? Brakuje mi bardzo jakiegoś uchytu na napój. Bus zwykły blaszak 3 miejsca z przodu jeżeli ma to znaczenie.
-
Kuba1997
- Nowy T4
- 7
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
-
Miklas
- Początkujący T4
- 8
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Uchwyt na picie
Ten pierwszy to dokładnie to, co chcę sobie "wystrugać" z drewna. Tylko ja tam jeszcze zrobię miejsce na głośnik BT uchwyt na telefon i gniazda zapalniczki do ładowarek.
Marek.
Marek.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2018, 7:31 przez niebieski-n2, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: jeśli odpowiadasz na ostatni post - nie ma potrzeby cytować go w całości
Powód: jeśli odpowiadasz na ostatni post - nie ma potrzeby cytować go w całości
-
michalski
- Forumowicz T4
- 8
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 10 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
a co dla wersji z elektryką?Dudu$ pisze:A masz szyby elektryczne czy korbotronik ?
-
flax
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: California Exclusive
- podziekowal za post: 25 razy
- otrzymal podziekowanie: 26 razy
- Kontakt:
Podrzucam mod ktory sie u mnie w westfalce sprawdza lepiej niz oryginalny uchwyt. Org za delikatny, polamal sie szybko. Uchwyty do kupienia za grosze w sieci, mocowane do oryginalnego uchwytu w obracanym fotelu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
flax
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Tym lepiej ;) Mozliwe, ze przedliftowe. Ja mialem multivana po lifcie i tam siedzial duzy uchwyt na 4 kubasy.
-
waldisg
- Początkujący T4
- 12
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4 Caravell 1998
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
Re: Uchwyt na napoje
Borykając się wielokrotnie w czasie podróży z problemem umieszczenia butelek, kubków itp. skorzystałem z pomocy kolegi Daniela Ortmana z grupy T4 na pejsbuku. Zakupiłem składaną półkę na napoje od Kia Carnival w cenie 165 PLN z przesyłką na alledrogo. Sam montaż zajął mi ok. 1,5 godziny :) Wiecie jak to jest dopasowywanie, wyżej, niżej itp......
Po zamontowaniu wygląda tak: a po złożeniu tak się prezentuje: półka jest rozsuwana i pasażerowie z tylnej kanapy też mogą z niej korzystać: Zamontowałem je na śruby 8, pomiędzy mocowanie a podstawę fotela dałem tulejki z aluminium średnicy 10 mm ( koszt ok. 15 PLN za metr ) - na razie umocowana jest na dwóch śrubach ale docelowo będzie na 4 : Po rozłożeniu znajduje się prawie na równi z siedziskiem, nie przeszkadza w zapinaniu pasów, nie przeszkadza w korzystaniu z ręcznego. Ma dźwignię którą się naciska i wtedy można ją złożyć. Myślę, że jest to jeden z ciekawszych patentów na problem uchwytów na kubki w T4. To by było na tyle jeśli chodzi o półkę na napoje <england>
Po zamontowaniu wygląda tak: a po złożeniu tak się prezentuje: półka jest rozsuwana i pasażerowie z tylnej kanapy też mogą z niej korzystać: Zamontowałem je na śruby 8, pomiędzy mocowanie a podstawę fotela dałem tulejki z aluminium średnicy 10 mm ( koszt ok. 15 PLN za metr ) - na razie umocowana jest na dwóch śrubach ale docelowo będzie na 4 : Po rozłożeniu znajduje się prawie na równi z siedziskiem, nie przeszkadza w zapinaniu pasów, nie przeszkadza w korzystaniu z ręcznego. Ma dźwignię którą się naciska i wtedy można ją złożyć. Myślę, że jest to jeden z ciekawszych patentów na problem uchwytów na kubki w T4. To by było na tyle jeśli chodzi o półkę na napoje <england>
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
flax
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Bradzo fajnie to wyglada. U nas priorytet ma przejscie wiec odpada, ale na pewno wielu przypasuje. Do tego fajna relacja - [emoji106]
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
To tak samo u mnie, jak trzeba pilot wychodzi podczas jazdy na tył, robi co ma do zrobienia i spokojnie wraca [emoji16]
-
MacT4
- Nowy T4
- 6
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
Hej,
do waldisg: jestem właśnie przed taką operacją (instalacja półki) - miałem co prawda inny pomysł, ale opcja z tulejkami aluminiowymi bardzo mi się podoba. Pytanie - czy masz może parametry (długości) tych tulejek aluminiowych? Ewentualnie czy można sie umówić na wizję lokalną w Twojej okolicy - ja jestem WX, więc mogę podjechać do WE. Pozdr. M.
do waldisg: jestem właśnie przed taką operacją (instalacja półki) - miałem co prawda inny pomysł, ale opcja z tulejkami aluminiowymi bardzo mi się podoba. Pytanie - czy masz może parametry (długości) tych tulejek aluminiowych? Ewentualnie czy można sie umówić na wizję lokalną w Twojej okolicy - ja jestem WX, więc mogę podjechać do WE. Pozdr. M.