Mój wycieczkowy busik
-
jaro1805
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 10 razy
- otrzymal podziekowanie: 8 razy
- Kontakt:
Mój wycieczkowy busik
Witam wszystkich.
Po dość długim czasie od rejestracji na forum chciałbym się przywitać i przedstawić Wam mojego T4.
Multivan Last Edition 2003 2.5 AXG z fajnym wyposażeniem. Skóra, grzane fotele, klima dwustrefowa, webasto, ESp itp.
Pomysł na Multivana przewijał się przez parę lat ale zapał opadał po obejrzeniu jakiegoś egzemplarza co jakiś czas.
Ten można powiedzieć znalazł mnie, kupony od kolegi który miał go 8 lat. Pełna historia, zadbany i szanowany.
Oto on:
Po dość długim czasie od rejestracji na forum chciałbym się przywitać i przedstawić Wam mojego T4.
Multivan Last Edition 2003 2.5 AXG z fajnym wyposażeniem. Skóra, grzane fotele, klima dwustrefowa, webasto, ESp itp.
Pomysł na Multivana przewijał się przez parę lat ale zapał opadał po obejrzeniu jakiegoś egzemplarza co jakiś czas.
Ten można powiedzieć znalazł mnie, kupony od kolegi który miał go 8 lat. Pełna historia, zadbany i szanowany.
Oto on:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
pittrans
- Znawca T4
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 34 razy
- Kontakt:
Re: Mój wycieczkowy busik
Witaj powielę poprzednie wypowiedzi , ale ładny kolorek i fajnie wygląda szerokości życzę i bez awaryjnej jazdy . <good>
-
jaro1805
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 10 razy
- otrzymal podziekowanie: 8 razy
- Kontakt:
Dzięki za miłe słowa, staram się go utrzymać na wysokim poziomie ale wróg w postaci rudej nie śpi.
-
dom80
- Aktywny T4
- 9
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: VW T4 transporter
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 19 razy
- Kontakt:
Witaj bezawaryjnej jazdy, szerokość .
A ruda musi być to nie z salonu trochę lat ma . Więc trochę podrobisz i dalej będziesz śmigał z zadowoleniem .
A ruda musi być to nie z salonu trochę lat ma . Więc trochę podrobisz i dalej będziesz śmigał z zadowoleniem .
Ostatnio zmieniony 11 lut 2019, 16:05 przez niebieski-n2, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: post pod postem, używaj opcji "Edycja"
Powód: post pod postem, używaj opcji "Edycja"