Staram się wyregulowac szyberdach i różnie mi to wychodzi. Ogólnie poczyscilem prowadnice i przesmarowalem linki. Od początku było coś nie tak i wcześniej ktoś to robił. Może istnieje jakas instrukcją. Chodzi mi głównie w którym miejscu powinno się zgrać linki i silnik.
Dziś piękna pogoda więc postanowiłem rozgryźć temat szyberdachu. I okazało się ze to bardzo proste sa dokładnie oznaczone znaki względem których trzeba ustawić linki,suwaki. Silnik ustawiony w pozycji zamknięty, odkreca sie go od dachu i ustawia na znaki prowadniki. Są też tam zamki które powinny być w pozycji zamknięte po tym nalezy przykrecic silnik. Jeśli jest wszystko ustawione jak należy to i dostęp do śrub samego okna jest łatwy. Poniżej zdjęcia
Instrukcja, regulacja szyberdach -panorama.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Scyzoryk
- Początkujący T4
- 8
- Last active: -
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Instrukcja, regulacja szyberdach -panorama.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.