Mata termoizolacyjna
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
zomb
- Forumowicz T4
- 9
- Last active: -
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: brak
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Mata termoizolacyjna
Czy ktoś to kupował?
https://center-camp.pl/pl/p/Mata-termoi ... VW-T4/2880
Jak to jest wykonane?
warto za to dać 200zł?
Jak to jest wykonane?
warto za to dać 200zł?
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Re: Mata termoizolacyjna
Mam i polecam choć kupowałem w innym sklepie. Jeśli chodzi i wykonanie i użyteczność, to nie ma do czego się przyczepić.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Ja kupiłem ośmioczęściową w justkampers.com i sie sprawdziła na Zlocie.
Z lektury internetów wynika że bywaja różne (lepsze i gorsze) przssawki. Moje maty na czystej szybie trzymaja się jak wsciekle natomiast na tylnej, pokrytej klejem po zerwanej czarnej folii, bardzo niechętnie i krótkotrwale
Z lektury internetów wynika że bywaja różne (lepsze i gorsze) przssawki. Moje maty na czystej szybie trzymaja się jak wsciekle natomiast na tylnej, pokrytej klejem po zerwanej czarnej folii, bardzo niechętnie i krótkotrwale
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Mówiłeś, że koszt to 70-80e, sprawdzałem i 100f plus wysyłka więc raczej póki co się wstrzymam :-PAdampio pisze:Ja kupiłem ośmioczęściową w justkampers.com i sie sprawdziła na Zlocie.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Po sprawdzeniu 80 sie zgadza, ale jednak funtów (82,19 namely), byla promocja wielkanocna i kupowałem wtedy jeszcze onne graty to koszt przesyłki się rozdzielił.
Mam do sprzedania jedna matę na tylne okno boczne bo ma multka z nadmuchem po prawj stronie i dedykowana mata jest za duża. Bedę sobie szył swoją. W zimie kupiłem na innej promocji material izolacyjny w beli + przyssawki + oczka bo akurat tego 8-częściowego nie mieli w ofercie, ale zanim sie zabrałem za szycie to sie trafił gotowiec
Mam do sprzedania jedna matę na tylne okno boczne bo ma multka z nadmuchem po prawj stronie i dedykowana mata jest za duża. Bedę sobie szył swoją. W zimie kupiłem na innej promocji material izolacyjny w beli + przyssawki + oczka bo akurat tego 8-częściowego nie mieli w ofercie, ale zanim sie zabrałem za szycie to sie trafił gotowiec
-
zomb
- Forumowicz T4
- 9
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: brak
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
zomb pisze:Czy ktoś to kupował?
Jak to jest wykonane?
warto za to dać 200zł?
Kupiłem i stwierdzam po wyjeździe że warto. Przyssawki dobrze trzymają i fajnie spasowana. polecam
-
radecki
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: Multivan
- Opis: Sekcja DOLNO-śląsko-Opolska!
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Również polecam, takowe używamy na przednich szybach i zdają egzamin, minusem jest ich wielkość gdybyś chciał mieć to na wszystkich szybach. Jako dobry izolator mogę polecić na resztę szyb maty termoizolacyjne alufox jako zamiennik oryginalnych zasłonek.