Zakładanie boczka ze stolikiem do multivana
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
żółf
- Forumowicz T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Zakładanie boczka ze stolikiem do multivana
Pomalutku zabieram się za składanie mojego multika, w którym zrobiłem blacharkę na podłodze i wygłuszenie wnętrza.
O ile z tylnymi panelami nie miałem problemów, to boczek ze stolikiem na chiny nie chce wejść na miejsce. Kołeczki ładnie celują w otwory, ale cały czas nie chce się dokliknąć, pręży i odskakuje.
Co prawda nie miałem zbyt wiele czasu i sił, aby się na tym skupiać, ale godzinka prób i to na nic.
Czy ktoś ma jakiś patent na zakładanie tego boczka? Dałem matę głuszącą na blachę, ale boczek chyba się nawet o nią nie opiera, więc to chyba nie problem?
O ile z tylnymi panelami nie miałem problemów, to boczek ze stolikiem na chiny nie chce wejść na miejsce. Kołeczki ładnie celują w otwory, ale cały czas nie chce się dokliknąć, pręży i odskakuje.
Co prawda nie miałem zbyt wiele czasu i sił, aby się na tym skupiać, ale godzinka prób i to na nic.
Czy ktoś ma jakiś patent na zakładanie tego boczka? Dałem matę głuszącą na blachę, ale boczek chyba się nawet o nią nie opiera, więc to chyba nie problem?
-
hoopsii
- Samodzielny mechanik
- 12
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: Allstar Westa SYNCRO
- podziekowal za post: 23 razy
- otrzymal podziekowanie: 70 razy
- Kontakt:
Re: Zakładanie boczka ze stolikiem do multivana
Mocowania zawiasów i podpora nogi dobrze przyspawane?
-
żółf
- Forumowicz T4
- 12
- Model:
- Kontakt:
To jest fabryczny multivan i boczek ściągnąłem jakiś czas temu i teraz ten sam boczek chcę założyć w to samo miejsce :)hoopsii pisze:Mocowania zawiasów i podpora nogi dobrze przyspawane?
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Po pierwsze primo kup w ASO nowe spinki bo raz wyczepione marnie ponownie chwytaja. Po drugie u mnie trzeba było dać dodatkowy blachowkret bo i na nowych spinkach nie wszedzie dobrze trzymało
-
żółf
- Forumowicz T4
- 12
- Model:
- Kontakt:
Adampio pisze:Po pierwsze primo kup w ASO nowe spinki bo raz wyczepione marnie ponownie chwytaja. Po drugie u mnie trzeba było dać dodatkowy blachowkret bo i na nowych spinkach nie wszedzie dobrze trzymało
Spinki faktycznie na tył dałem nowe zamienniki z romixa i kliknęło pięknie, a na boczek już wybrałem najlepsze używki i tu może być problem.
Blachowkręty rozważałem jako ostateczność, moje wnętrze czasy świetności ma za sobą i raczej malutki blachowkręcik nie odbierze mu uroku ;)
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt: