Lusterko lewe manual zamiennik
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
jacula
- Aktywny T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: VW T4 TRANSPORTER
- Opis: VW T5 19 TDI 105 KM
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Lusterko lewe manual zamiennik
Czy ktoś z was ma ,miał doczynienie z zamiennikiem lusterka zewnętrznego ? bo mam uszkodzone i chciałbym kupić w dobrym stanie używane oryginalne ale nigdzie nie mogę znalezć a widzę że są na znanym portalu nowe od 65 zł w góre i nie wiem czy warto takie zakupić do jazdy zwłaszcza gdy się dużo jezdzi ?
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: Lusterko lewe manual zamiennik
Ja mam nowy elektryczny zamiennik za 140 zł z przesyłką z Alledrogo i przez ponad rok się sprawował znakomicie. Niestety z miesiąc temu, cofając w ciemnościach zaczepiłem o korę drzewa i odłupało się skrajne zaokrąglenie (tak ze 2 cm szerokie). Samo lusterko dalej działa bez zmian tylko gorzej wygląda. Wymieniłem na zamiennik bo przedpoprzednik podrutował oryginał, likwidując przy okazji uchylność, a ilość roboty przy podmianie zawiasu z kupionego używanego oryginalnego manuala mnie przerosła.
-
jacula
- Aktywny T4
- 10
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: VW T4 TRANSPORTER
- Opis: VW T5 19 TDI 105 KM
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: Lusterko lewe manual zamiennik
Czy są dobre zamienniki ? i gorsze ? żeby czymś się wzorować przy zakupię czy wszystkie zamienniki do lipa z Chin ? a może lepiej poczekać jak ktoś będzie sprzedawał na znanym portalu oryginał ? ja mam manualne lusterko