Silnik 1.8 Benzyna+Lpg
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
wiertarra
- Nowy T4
- 8
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Silnik 1.8 Benzyna+Lpg
Witam szukam informacji ma temat silnika 1.8 benzyna zauważyłem ze jest ich jedyne 2000 szt. wyprodukowanych czy ktoś go użytkował ? Nie zależy mi na mocy ani przyspieszeniu, chcę przerobić transportera na californie, do spokojnych przyjemnych podróży ;) Pozdrawiam Przemek
-
gad
- Początkujący T4
- 9
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Silnik 1.8 Benzyna+Lpg
Szczerze powiedziawszy, odpuść sobie. Spokojna jazda spokojną jazdą, ale przyjdzie pokonać Ci jakieś przełęcze w Alpach czy innych pagórkach i nagle okaże się że z bagażami nie jesteś w stanie na podjeździe nawet na 3cim biegu iść, tylko będziesz piłował 20 - 30 km/h na dwójce.
Ja osobiście mam 2.5 z LPG i czasem na podjazdach bywa naprawdę ciężko, nawet jeśli jedziemy tylko gdzieś w dwie osoby z bagażami.
Ja osobiście mam 2.5 z LPG i czasem na podjazdach bywa naprawdę ciężko, nawet jeśli jedziemy tylko gdzieś w dwie osoby z bagażami.
-
ZIOMAN
- Początkujący T4
- 11
- Tematy: 12
- Model:
- Kontakt:
@gad dobrze Tobie mówi, jazda 1,8 to porażka ja miałem 2,0 zmieniłem nawet na 2,0 115km i będę zmieniał na 2,5 dawca już jest różnica w paliwie na LPG do przyjęcia ale komfort jazdy nie porównywalny
-
Viking
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 13
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
Nie bez przyczyny wyprodukowano 200 szt...
jedyne 1.8 pasujące do t4 to 1.8t :-))))
jedyne 1.8 pasujące do t4 to 1.8t :-))))
-
wiertarra
- Nowy T4
- 8
- Tematy: 3
- Model:
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Niestety ktoś sprzątnął mi go z przed nosa. Patrząc na wasze rady może i na dobrze wyszło, dzięki za odpowiedzi i Pozdrawiam :)
-
gad
- Początkujący T4
- 9
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Multivan
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Jeśli ktoś kupił go chwile przed tobą to jest spora szansa że jeszcze go dogonisz. Z tym silnikiem na pewno daleko ci nie ucieknie :)