zbiorniczek wyrównawczy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
danny180
- Stały bywalec
- 15
- Last active: -
- Tematy: 76
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
zbiorniczek wyrównawczy
witam czy ten zbiorniczek jest napewno orginalny co podaje w linku,bo nie chce mi się wierzyć http://allegro.pl/zbiorniczek-plynu-vw- ... 82306.html mój zbiorniczek jest takiego dziwnego koloru że wcale nie widać czy jest płyn czy nie ma da się to czymś domyć do takiego stanu jak ten w linku??
-
danny180
- Stały bywalec
- 15
- Model:
- Kontakt:
Re: zbiorniczek wyrównawczy
a gdzie można kupić korek do takiego zbiorniczka,możliwe że u mnie nie ma ciśnienia na rozgrzanym silniku jak odkręcam korek i może to mieć coś wspólnego z brakiem ogrzewania przez wyeksplatowany korek??
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Szrot lub ASO. O zamiennikach nie słyszałem ale i nie interesowałem się tym.
-
danny180
- Stały bywalec
- 15
- Model:
- Kontakt:
o zamienikach nie chce słyszeć, a czy da rade czymś domyć stary zbiorniczek do takiego stanu jak ten w linku jeśli tak to czym ? mogę przez uszkodzony korek nie mieć ogrzewania leci tylko zimne powietrze na roz silniku nie ma wcale ciśnienia
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
napewno nie przez uszkodzony korekdanny180 pisze:o zamienikach nie chce słyszeć, a czy da rade czymś domyć stary zbiorniczek do takiego stanu jak ten w linku jeśli tak to czym ? mogę przez uszkodzony korek nie mieć ogrzewania leci tylko zimne powietrze na roz silniku nie ma wcale ciśnienia
brak ogrzewania moze mieć podłoze w uszczelce głowicy , samej głowicy , pompie i kilu innych przyczyn jes na forum poszukaj
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
danny180 pisze:o zamienikach nie chce słyszeć, a czy da rade czymś domyć stary zbiorniczek do takiego stanu jak ten w linku jeśli tak to czym ? mogę przez uszkodzony korek nie mieć ogrzewania leci tylko zimne powietrze na roz silniku nie ma wcale ciśnienia
mozna popróbować cylit bank osad i kamień usówa to pewnie sobie poradzi z tym zbiorniczkiem