Potrzeba foteli
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Maaju
- Nowy T4
- 9
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Potrzeba foteli
Witam wszystkich.
Nie wiem, gdzie umieścić ten temat, więc wrzucam tutaj.
Potrzebuje pożyczyć tylne fotele do T4 multivan z 1991 roku, najlepiej w Trójmieście. Oczywiście odpłatnie, kwota do ustalenia, termin - luty.
Mój T4 został kiedyś sprowadzony jako ciężarowy z Niemiec, pewnie chodziło o VAT, czy akcyzę. Nie ma z tyłu foteli i póki co ich nie potrzebuję. Aktualnie płacę jakieś kosmiczne OC i po konsultacji z moją SKP zasugerowano mi, żeby przerejestrować go z powrotem na osobowy. Aby to zrobić potrzebuję foteli na 1 - 2 dni do dokumentacji zdjęciowej dla Urzędu. Muszę się spieszyć, bo podobno od marca wchodzą nowe przepisy i nie będzie już możliwości zmiany przeznaczenia samochodu i to co do tego czasu będzie w dowodzie już tak zostanie na zawsze.
Pozdrawiam
Nie wiem, gdzie umieścić ten temat, więc wrzucam tutaj.
Potrzebuje pożyczyć tylne fotele do T4 multivan z 1991 roku, najlepiej w Trójmieście. Oczywiście odpłatnie, kwota do ustalenia, termin - luty.
Mój T4 został kiedyś sprowadzony jako ciężarowy z Niemiec, pewnie chodziło o VAT, czy akcyzę. Nie ma z tyłu foteli i póki co ich nie potrzebuję. Aktualnie płacę jakieś kosmiczne OC i po konsultacji z moją SKP zasugerowano mi, żeby przerejestrować go z powrotem na osobowy. Aby to zrobić potrzebuję foteli na 1 - 2 dni do dokumentacji zdjęciowej dla Urzędu. Muszę się spieszyć, bo podobno od marca wchodzą nowe przepisy i nie będzie już możliwości zmiany przeznaczenia samochodu i to co do tego czasu będzie w dowodzie już tak zostanie na zawsze.
Pozdrawiam
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
Re: Potrzeba foteli
Dobrze się zastanów, bo akurat OC za ciężarowy jest sporo mniejsze (w moim przypadku tak z 1/4), poza tym już obecnie jeśli zmienisz na osobowy - nie ma możliwości powrotu do ciężarowego.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Niektórzy agenci twierdzą, że OC na T4 jest wysokie bo w zasadzie wszystkie używane są w DG, ale jak miałem ciężarowego UAZa to z powodu mikrej ładowności OC było rzeczywiście groszowe bo liczone było od ładowności a nie od od pojemności silnika.
@Maaju: a szyny do tylnej kanapy i zaczepy w podłodze do koziołków masz?
@Maaju: a szyny do tylnej kanapy i zaczepy w podłodze do koziołków masz?
-
Maaju
- Nowy T4
- 9
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
No właśnie mi w SKP mówią, że OC na ciężarowe jest wyższe niż na osobowe. Oni tam mają także ubezpieczenia, także to co piszesz o OC o 1/4 niższym trochę mnie zastanawia. Na podłodze są zaczepy, takie małe grzybki, ale szyny z tyłu nie widzę, chyba że jest pod wykładzina, bo wydaje mi się, że ta wykładzina nie jest oryginalna, bo pod nią jest jakby taka guma na podłodze.
-
maverickt4
- Stały bywalec
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Transporter syncro
- Opis: 2.5 TDI Long
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 12 razy
- Kontakt:
Ja płacę mniej za ciężarowe T4 niż za osobowe tylko że są rejestrowane w gminie wiejskiej i może stąd ta różnica.
Mam fotele które mocowane są na grzybki wymontowane z mojego busa bo przechodzi walkę z rudą, możemy się dogadać na wypożyczenie.
Mam fotele które mocowane są na grzybki wymontowane z mojego busa bo przechodzi walkę z rudą, możemy się dogadać na wypożyczenie.