T4 long syncro
-
cebek
- Stały bywalec
- 16
- Last active: -
- Tematy: 23
- Model:
- Auto: syncro long, króciak
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 22 razy
- Kontakt:
T4 long syncro
No i dojrzałem do decyzji. Mój staruszek 1.9TD przestał mi wystarczać. Zakupiłem longa syncro 2,5 TDI. Parę osób zna to auto bo jeździł nim Jacek z Chojnika :P Teraz czaka mnie sporo roboty by przywrócić to autko do stanu używalności :) Ale wiem co było robione więc nie będzie tak źle. Jak trochę go odgruzuje to wstawię fotki :P
-
cebek
- Stały bywalec
- 16
- Model:
- Kontakt:
Re: T4 long syncro
Kupił vr6 w automacie i wnętrzu biznes. Musiał sprzedać niebieskiego by zapłacić za remont vr6 i automata :P
-
cebek
- Stały bywalec
- 16
- Model:
- Kontakt:
Benzyny to raczej nie. Ma założony LPG charger :)
Trochę roboty mnie czeka. Jacek dosyć chaotycznie podchodził do doposażania auta. Centralny zamek już ogarnąłem, cudne lampy przednie wywaliłem, zostaje tapicerka w środku do pozakładania. Muszę też zmajstrować nowe łóżko i meble kempingowe, ale to dopiero rodzi się koncepcja, bo te dodatkowe 40 cm robi różnicę :P No i muszę ogarnąć podłączenie zegarów z mfa bo Jacek tylko licznik wsadził. Ciekawe czy to będzie działać :P
Trochę roboty mnie czeka. Jacek dosyć chaotycznie podchodził do doposażania auta. Centralny zamek już ogarnąłem, cudne lampy przednie wywaliłem, zostaje tapicerka w środku do pozakładania. Muszę też zmajstrować nowe łóżko i meble kempingowe, ale to dopiero rodzi się koncepcja, bo te dodatkowe 40 cm robi różnicę :P No i muszę ogarnąć podłączenie zegarów z mfa bo Jacek tylko licznik wsadził. Ciekawe czy to będzie działać :P
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
A ja dopiero doczytałem ze tu jakies zmiany zaszly u Cebka :D , gratulacje , Matematyk teraz ma innego do rozwalki :D , tez wdrapuje się na chojnik nim ?? ;D
-
cebek
- Stały bywalec
- 16
- Model:
- Kontakt:
Jacek kupił sobie nissana terrano 2. do tego remontuje swoją vr6 , ale raczej będzie się jej też pozbywał.