Salut companiero
Bus kupiony 2 lata temu, oczywiście przy niewygórowanej cenie można się było spodziewać cudów jak to w Polsce.....na szczęście kolega naprawiacz ogarnął pewne problemy mechaniczne(czyli pół silnika rozebrane ha) i tak pomalutku wyszliśmy na prostą........rzecz jasna blacharka to nie ideał i wyłażą tu i ówdzie znaki czasu, ale priorytet by się nie psuł, bom turysta i lubię pojechać sobie gdzieś dalej. Furmanka służy mi na co dzień i do wyjazdów. Wcześniej miałem też 2 lata model z 1993 2.4D, a obecnie 2.5 tdi 102KM z 1998.....różnica znaczna dla komfortu podróżowania, choć starszy umiał zaorać pole i wjechać wszędzie.
Nie mam firmy, nie wożę tym węgla, drewna czy ludzi.....ot mi się podoba tego typu wozidło i klimat.
Jak widać nakleiłem sobie pas przez całą furę, mnie się podoba, a dla większości pewnie, że agrotiuning ha - zniosę krytykę, bo z Kujaw to jaki ma być tiuning ha.......pozdrawiam Robert
ps. chlapacze od T3, bo łatwiej było kupić niż od T4, ale wyglądają całkiem miło.
MULTIVAN Z KUJAW
-
KWIAT
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: MULTIVAN
- Kontakt:
-
bigos1966
- profil zaufany

- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 42
- Model:
- Auto: t4 caracelle
- podziekowal za post: 33 razy
- otrzymal podziekowanie: 201 razy
- Kontakt:
Re: MULTIVAN Z KUJAW
Piękna T4-rka, życzę bezawaryjności. Podoba mi się, bez bajerów kangurów itp. Lakier aż lśni, mój skopał lakiernik i będę miał kupę roboty z polerowaniem.
-
pittrans
- Znawca T4
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 34 razy
- Kontakt:
Re: MULTIVAN Z KUJAW
Ładny, schludny multik. Odnośnie wyglądu to najważniejsze, aby on Tobie się podobał, oraz sprawny bez awaryjny.
Ja osobicie zmienił koło na 16" miski albo coś więcej 18", oraz pusto w zderzaku brak halogenów.
Szerokości <hi>
Ja osobicie zmienił koło na 16" miski albo coś więcej 18", oraz pusto w zderzaku brak halogenów.
Szerokości <hi>