Cześć, jestem całkiem nowy na forum ale żeby nie było przygód z T4 miałem wiecej niż tylko tak jedna ;)
Kilka lat temu miałem juz jedną t4 była to mocno zmęczona ( odgruzowanie jej zajeło mi troche i jakieś 5 tys zł ) ACV 9 osobowa lecz niestety bez klimy z racji tego iż zajmuje siesprzedaża motocykli fotele tam żadko gościły ( ale w racie czego były i zawsze mogłem zapakować rodzinkę i polecieć gdzieś na wypad) po kilkuktortnym wymoderowano sie ze to auto jest za ciasne na motory przyszła decyzja o sprzedaży. Sprzedałęm i kupiłem Mastera MAXI-(aktualnie na sprzedaz :) całkiem fajne auto ale niestety 2 osobowy wiec zawsze jeżdze sam, nawet nie moge zabrać rodzinki na wyjazd po towar.
Tydzień temu zapadłakolejna decyzja - sprzedaż Mastera i coś tam sobie kupie...
przy przeglądaniu olx przez przypadek trafiłem na ogłoszenie ktore miało w tytule " Osobowy TDI" wiec nic dziwnego że cieżko to było znaleźć był to T4 long w wersji Kombi ( czyli typowo osobowy , troche biedniejsza Caravelle) 9 osobowy z klimą i na nowym przodzie . Autko też troche zmęczone jak widać na zdjeciach ale ma około 300 tkm, silnik niestety tylko 88km ale to sie zmieni ;)
jest troche rzeczy do zrobienia ale powoli się za niego wziołem, wiem że będe sie dalej WYMODEROWANO przy pakowaniu motorów ale po tym jak powiekszyła mi się rodzina mam nadzieje że zrekompensują mi to wspólne wypady.
Na początku zrobiłem przeglad blacharki, efekty :
chyba paliwo im sie wylało bo podłoga cala pofalowana była,po demontazu wyglada niezle :
zabrałem się za pranie i czyszczenie, stwierdzam ze był troche brudny:
aktualnie zmieniaja sie wtryski na AFN i turbo w regeneracji, do tego zrobimy moze jakiś maly program i zobaczymy ile wyjdzie:) napewno duzo nie moge zrobic bo te 88km maja slabe skrzynie a ta juz wyje:/
Zielony niby Kombi , co kolwiek to znaczy ;)
-
Lysyzlasu
- Początkujący T4
- 9
- Last active: -
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Zielony niby Kombi , co kolwiek to znaczy ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Last active: -
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Re: Zielony niby Kombi , co kolwiek to znaczy ;)
Powodzenia w dalszych pracach przy busie. Niestety, za załamanie pkt 15 regulaminu - ostrzeżenie.