wnętrze multivan z allegro
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
danny180
- Stały bywalec
- 15
- Last active: -
- Tematy: 76
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
wnętrze multivan z allegro
Witam, co o tym myślicie http://allegro.pl/t4-wnetrze-i2178977006.html cena jest okazyjna. tylko ciekawe czy z plastikami
-
danny180
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 76
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: wnętrze multivan z allegro
tak, bo to wnętrze jest do wersji z długim stopniem i siedzenia się nie obracają, mnie to nie przeszkadza. podoba mi się to wnętrze, a jeszcze bardziej jego cena.
-
SZOŁ
- Nowy T4
- 9
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4/
- Kontakt:
:cry:
Ostatnio zmieniony 04 lut 2017, 22:15 przez SZOŁ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
Odnośnie regulaminu to bądź łaskaw zastosować się do pkt.26, który to - jako użytkownik z 15 postami, powinieneś mieć świeżo w pamięci.
Przecież regulamin z pewnością przeczytałeś i rejestrując się na forum - zaakceptowałeś.
Jednak przytoczę:
26. Nie będziemy tolerować analfabetyzmu. Post ma być czytelny i zrozumiały. Zdania oraz nazwy własne pisane z wielkiej litery, ze znakami interpunkcyjnymi i spacjami po nich (a nie przed nimi). Jeśli ktoś chce pisać posty bez polskich znaków diaktrycznych, to nie stanowi to żadnego problemu, lecz zasady ortografii i interpunkcji nadal obowiązują. Również pisanie z włączonym CapsLockiem co powszechnie uważane jest za krzyk nie będzie tolerowane. Posty pisane tzw. pismem pokemonów będą natychmiast kasowane, a ich autor usunięty z forum bez ostrzeżenia.
Napłodziłeś przez noc kilka postów, jeden poprawiłem, pozostałych nie mam czasu, więc zechciej je edytować i poprawić na język polski, jeśli bełkot do wieczora nie zostanie poprawiony - kosz !!
Przecież regulamin z pewnością przeczytałeś i rejestrując się na forum - zaakceptowałeś.
Jednak przytoczę:
26. Nie będziemy tolerować analfabetyzmu. Post ma być czytelny i zrozumiały. Zdania oraz nazwy własne pisane z wielkiej litery, ze znakami interpunkcyjnymi i spacjami po nich (a nie przed nimi). Jeśli ktoś chce pisać posty bez polskich znaków diaktrycznych, to nie stanowi to żadnego problemu, lecz zasady ortografii i interpunkcji nadal obowiązują. Również pisanie z włączonym CapsLockiem co powszechnie uważane jest za krzyk nie będzie tolerowane. Posty pisane tzw. pismem pokemonów będą natychmiast kasowane, a ich autor usunięty z forum bez ostrzeżenia.
Napłodziłeś przez noc kilka postów, jeden poprawiłem, pozostałych nie mam czasu, więc zechciej je edytować i poprawić na język polski, jeśli bełkot do wieczora nie zostanie poprawiony - kosz !!