dziwne rzeczy dzieją się z webasto
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
-
garbaty
- Stały bywalec
- 10
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: t4 caravelle L syncr
- podziekowal za post: 10 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
Re: dziwne rzeczy dzieją się z webasto
piec leci do 200, woda wg VCDS 103/107 in/out. piec nie wyłącza się od razu, słychać że najpierw zwalnia, a po osiągnięciu 38 załącza się. Tu jest krótki log z pracy pieca http://drive.google.com/file/d/0B0tgdTp ... sp=sharing
-
Nitaheh
- Początkujący T4
- 10
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Transporter T4
- podziekowal za post: 19 razy
- Kontakt:
Odgrzebuje, mam webasto w vw z 2000r bez pokrętła, sam zegar i guziczki. Udało sie odpalić w lecie tak, z rurki poleciał dym, ale w lecie to niewiele dało.
Próbowałem odpalić ponownie, na pilota włącza się tak jakby dmuchawa i leci powietrze z rurki, ale nic nie grzeje, a po chwili się wyłącza. Przy ustawieniu manualnych na godzinę albo włączeniu ręcznie, timer odlicza czas, ale nic poza tym się nie dzieje. Szukałem na forum i nie udało mi się nic znaleźć, Jakieś pomysły :)? Dzięki za pomoc!
Próbowałem odpalić ponownie, na pilota włącza się tak jakby dmuchawa i leci powietrze z rurki, ale nic nie grzeje, a po chwili się wyłącza. Przy ustawieniu manualnych na godzinę albo włączeniu ręcznie, timer odlicza czas, ale nic poza tym się nie dzieje. Szukałem na forum i nie udało mi się nic znaleźć, Jakieś pomysły :)? Dzięki za pomoc!
-
garbaty
- Stały bywalec
- 10
- Model:
- Kontakt:
To samo było u mnie, vag wyswietlil błąd v6, Stefano naprawił elektronikę i bangla
-
garbaty
- Stały bywalec
- 10
- Model:
- Kontakt:
skąd jest zasilana pompka v55? Ze sterownika pieca czy gdzieś indziej przez jakiś przekaźnik? Nie zawsze małpa startuje, vcds notuje spadki napięcia nawet 10,5V a aku pod fotelem ciurkiem pokazuje 12,5 przy pracy pieca. Piec startuje i gotuje wodę bo pompka poniżej 11,3V nie ruszy. Którędy idzie ta wiązka bo już nie wiem gdzie szukać przyczyny takie spadku