VW Transporter T4 93R
-
styku
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
VW Transporter T4 93R
Mojego T4 1.9TD 68KM 1993r. nabyłem w sierpniu 2016. Odrazu po zakupie przebył ze mną 500km trasę do domu, której bez problemu podołał :).
Po kilku dniach trafił do mechanika na wymianę rozrządu, filtrów, olejów itd... Przy okazji wymieniłem cały układ paliwowy bo widziałem że węże już nie są w najlepszym stanie. Wymieniona została też stacyjka, w starej można było wyjąc kluczyk przy odpalonym silniku.
Transporter jest zarejestrowany na 9 osób, ktoś dołożył dwa rzędy nie oryginalnych foteli. Jako że auto głownie służy do przewozu sprzęt pro-audio i zespołów została tylko dwójka z przodu i środkowy rząd.
W wnętrzu zrobiłem nową wykładzinę na pace, troszkę oświetlenia ledowego, nowe radio i kilka innych drobnych napraw aby poprawić komfort jazdy.
Jeszcze troszkę pomysłów mam w głowie, ale teraz zima, a że wszystko robię pod chmurką to czekam do wiosny :)
Kilka fotek samochodu umieszczam niżej :)
Po kilku dniach trafił do mechanika na wymianę rozrządu, filtrów, olejów itd... Przy okazji wymieniłem cały układ paliwowy bo widziałem że węże już nie są w najlepszym stanie. Wymieniona została też stacyjka, w starej można było wyjąc kluczyk przy odpalonym silniku.
Transporter jest zarejestrowany na 9 osób, ktoś dołożył dwa rzędy nie oryginalnych foteli. Jako że auto głownie służy do przewozu sprzęt pro-audio i zespołów została tylko dwójka z przodu i środkowy rząd.
W wnętrzu zrobiłem nową wykładzinę na pace, troszkę oświetlenia ledowego, nowe radio i kilka innych drobnych napraw aby poprawić komfort jazdy.
Jeszcze troszkę pomysłów mam w głowie, ale teraz zima, a że wszystko robię pod chmurką to czekam do wiosny :)
Kilka fotek samochodu umieszczam niżej :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: VW Transporter T4 93R
Szczerze to obecnej chwili wygląda jak wyciągnięty z kolejki do prasy w hucie ale życzę powodzenia!
-
Miętus89
- Samodzielny mechanik
- 16
- Tematy: 76
- Model:
- Auto: Transporter 1999
- podziekowal za post: 32 razy
- otrzymal podziekowanie: 23 razy
- Kontakt:
ładny, blacha wygląda na zdrową pomimo rocznika
jakbyś chciał kiedyś puścić nawiew zamiast tej kieszeni nad popielniczką to zawsze można przerobić tanim kosztem.
jakbyś chciał kiedyś puścić nawiew zamiast tej kieszeni nad popielniczką to zawsze można przerobić tanim kosztem.
-
styku
- Nowy T4
- 10
- Tematy: 5
- Model:
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Blacharka jest do poprawki, ale bardziej chodzi o wgniotki. Jak na ten rocznik rudej bardzo bardzo mało tam jest. Jeszcze dużo pracy mam przed sobą, dobrze o tym wiem. Mam nadzieje że w tym roku znajdzie się czas i pieniądze :)