WITAM wszystkich użytkowników forum !
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy macie jakiś dobry i prosty patent na montaż szyby lewej bocznej przesuwnej (za kierowcą )w Caravelli lift ? Mam już przygotowana szybę przesuwną , nowa uszczelkę oraz nowe nakrętki plastikowe!
Słyszałem ,że w Caravellach , są powiercone fabrycznie otwory ! Czytałem również na niemieckiej stronie, jak wygląda montaż ,według szablonu, ale jakoś mało to ogarniam !
Będę bardzo wdzięczny za pomoc!
Dziękuję !
Montaz szyby lewej przesuwnej !
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Vasquez
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
-
PiotrM
- Początkujący T4
- 10
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Caravelle T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Re: Montaz szyby lewej przesuwnej !
Kolego powiem Ci tak, w zeszłym tygodniu montowana była szyba przesuwna z Transporter T4 Syncro mojego taty... przyjechała ekipa od szyb, przymierzyli szybę przesuwną, zaznaczyli miejsca nawierceń.... nawiercili otwory, przykręcili szybę i skasowali 120zł za montaż. Większej filozofii w tym nie widziałem, dlatego w najbliższych dniach będę montował drugą przesuwną szybę tylko po stronie prawej, tj. w drzwi boczne :)
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
Re: Montaz szyby lewej przesuwnej !
filozofia się zaczyna jak nie masz blach zgrzanych ze sobą co często ma miejsce w transporterachPiotrM pisze:Kolego powiem Ci tak, w zeszłym tygodniu montowana była szyba przesuwna z Transporter T4 Syncro mojego taty... przyjechała ekipa od szyb, przymierzyli szybę przesuwną, zaznaczyli miejsca nawierceń.... nawiercili otwory, przykręcili szybę i skasowali 120zł za montaż. Większej filozofii w tym nie widziałem, dlatego w najbliższych dniach będę montował drugą przesuwną szybę tylko po stronie prawej, tj. w drzwi boczne :)