Multik Przema
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Re: Multik Przema
Pytania do Wątkotfurcy o szyberdachy:
- czy kupowałeś nowe czy używane i za ile?
- czy nigdy nie ciekły?
- czy dobrze widzę że nie tylnego chwytu powietrza, czyli tylny szyberdach nie koliduje z kanałami powietrznymi?
- czy kupowałeś nowe czy używane i za ile?
- czy nigdy nie ciekły?
- czy dobrze widzę że nie tylnego chwytu powietrza, czyli tylny szyberdach nie koliduje z kanałami powietrznymi?
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Grand Espace IV
- Opis: INITIALE PARIS
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
A więc szyberdachy były używane, jak się dbało o czystość uszczelek to nie ciekły.
Akurat "nasz" Niuniuś nie miał kanałó powietrznych w suficie ,jedyne z czym kolidowało to z tylną lampką bo wyszło na styk.
Zdjecia na ogłoszeniu mają tak zrobione aby nie było widać "mankamentów" lakierniczych ,no i ten napis TDI :D hahaha
No i sprawa cofniętego licznika i wprowadzanie w błąd potencjalnych klientów że jest to 2,5 z 1994r została zgłoszona do OLX zobaczymy co z tym zrobią :)
Akurat "nasz" Niuniuś nie miał kanałó powietrznych w suficie ,jedyne z czym kolidowało to z tylną lampką bo wyszło na styk.
Zdjecia na ogłoszeniu mają tak zrobione aby nie było widać "mankamentów" lakierniczych ,no i ten napis TDI :D hahaha
No i sprawa cofniętego licznika i wprowadzanie w błąd potencjalnych klientów że jest to 2,5 z 1994r została zgłoszona do OLX zobaczymy co z tym zrobią :)
-
xtcdawid
- Forumowicz T4
- 11
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4- Kamei
- Kontakt:
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Kontakt:
Sprawę zgłosiłam do Giżyckiej policji ,z racji odległości mailowo ale powinni takim czymś też się zająć :)
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Kontakt:
Są lekkie poprawki (czytaj zachlapane farbą ) lakiernicze ,wymienili element pod lampami. Noooo i odchudzili go o prawie 50,000km :)
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Kontakt:
Po raz kolejny, ale choć tym razem przebieg jest choć troche zbliżony do stanu faktycznego i silnik się zgadza :D
Ale kurka przykro że go nikt "właściwy" nie chce :(
Dzięki Patryk za czujność
Ale kurka przykro że go nikt "właściwy" nie chce :(
Dzięki Patryk za czujność
-
Patrick
- Specjalista T4
- 13
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 73 razy
- Kontakt:
Zawsze możesz zrobić tak :Kochasie pisze:Kurcze, żeby był w Longu..
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... JpIjoidCJ9
-
Kochasie
- Stały bywalec
- 14
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Long Blue Automat
- otrzymal podziekowanie: 9 razy
- Kontakt:
Limited edition.. <śmiech> <śmiech>Patrick pisze:Zawsze możesz zrobić tak :Kochasie pisze:Kurcze, żeby był w Longu..
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Kontakt:
I wtedy wszystkie Sebixy i Janusze mogą się pochować w Mirkowym garażu <32>Kochasie pisze:Limited edition.. <śmiech> <śmiech>Patrick pisze:Zawsze możesz zrobić tak :Kochasie pisze:Kurcze, żeby był w Longu..
Ale co by nie było żal jest ogromny, tyle pracy włóżone ehhhh . Pani która odp na maila była bardzo zdziwiona jak jej wytknęłam ( zlekka) ,że ma mi pokazać 23letnie auto które nie wymaga wkłady finansowego ,gdzie Przemek się śmiał że może z zamkniętymi oczami jej pokazać. NO ale może ktoś z forum przygarnie Niuniusia
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
dośc często zmienia włascicieli.... kazdy od chwili zakupu od Przemka i Moniki dodal cos od siebie w kwestii destruktorskiej i teraz pewnie stało się miną... dlatego tak szybko się go pozbywa kazdy...
Mialem kiedys ducato które jak sprzedawalem było w bardzo dobrym stanie. Przez około 2,5 roku od chwili jak go sprzedalem auto mialo 6 kolejnych właścicieli i nadal krązylo w okolicach Wroclawia. Z kazdym kolejnym wlascicielem auto wyglądalo coraz gorzej , a ze mialo charakterystyczne naklejki ktore sam na zamowienie robilem, to dla mnie w prosty sposob rozpoznawalne. Pewnego razu pojechałem z kolega obejrzec go bo kolega chcial tanie auto do pracy kupić (od chwili jak go sprzedawalem przez 2,5 roku cena skurczyła się o 10kzł prawie) , i na miejscu okazalo się ze to juz totalny wrak , ale dokladnie bylo to auto ktore ja kiedys mialem , nawet w kabinie cb radio z ktorym auto sprzedawałem nadal było z poukręcanymi galkami... Samochód sprzedawałem jak mial 7 lat i nie bałbym się nikomu znajomemu go sprzedać, w wieku 9 lat nie chcialbym go nawet za darmo...
Mialem kiedys ducato które jak sprzedawalem było w bardzo dobrym stanie. Przez około 2,5 roku od chwili jak go sprzedalem auto mialo 6 kolejnych właścicieli i nadal krązylo w okolicach Wroclawia. Z kazdym kolejnym wlascicielem auto wyglądalo coraz gorzej , a ze mialo charakterystyczne naklejki ktore sam na zamowienie robilem, to dla mnie w prosty sposob rozpoznawalne. Pewnego razu pojechałem z kolega obejrzec go bo kolega chcial tanie auto do pracy kupić (od chwili jak go sprzedawalem przez 2,5 roku cena skurczyła się o 10kzł prawie) , i na miejscu okazalo się ze to juz totalny wrak , ale dokladnie bylo to auto ktore ja kiedys mialem , nawet w kabinie cb radio z ktorym auto sprzedawałem nadal było z poukręcanymi galkami... Samochód sprzedawałem jak mial 7 lat i nie bałbym się nikomu znajomemu go sprzedać, w wieku 9 lat nie chcialbym go nawet za darmo...
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Cena sporo w dół w porównaniu do dawnych ogłoszeń, przebieg chyba też stanął w miejscu :-P