Do otworow w dachu przemyslal bym cos takiego: http://allegro.pl/przystawka-do-ciecia- ... 92779.html
"Stempluje" blache, nie wplywajac termicznie na jej strukture.
SZYBERDACH MONTAŻ
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
łapek
- Forumowicz T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
Re: SZYBERDACH MONTAŻ
Pytanie z innej serii ale dotyczące szyberdachu.
U siebie w multivanie mam oryginalny szyberdach - ale jest on tylko otwierany a brakuje mu opcji uchylania. Przełącznik do otwierania wygląda tak jak w załączniku nr 1.
Wydawało mi się, że do uchylania szyberdachu trzeba nacisnąć takie kółko (załącznik nr 2) - dobrze mi się wydaje? Może ktoś to potwierdzić? Dzisiaj zadzwoniłem do serwisu szyberdachów i facet twierdzi, że takie kółko to jest od otwierania szyberdachu w tylnej części auta z czym się nie zgadzam, ale być może się mylę. Czy ma ktoś oryginalny szyberdach po lifcie i mógłby to sprawdzić? Będę wdzięczny.
U siebie w multivanie mam oryginalny szyberdach - ale jest on tylko otwierany a brakuje mu opcji uchylania. Przełącznik do otwierania wygląda tak jak w załączniku nr 1.
Wydawało mi się, że do uchylania szyberdachu trzeba nacisnąć takie kółko (załącznik nr 2) - dobrze mi się wydaje? Może ktoś to potwierdzić? Dzisiaj zadzwoniłem do serwisu szyberdachów i facet twierdzi, że takie kółko to jest od otwierania szyberdachu w tylnej części auta z czym się nie zgadzam, ale być może się mylę. Czy ma ktoś oryginalny szyberdach po lifcie i mógłby to sprawdzić? Będę wdzięczny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2017, 10:32 przez łapek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy