radio gamma V do t4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
renegat207
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T 4 Multivan
- Kontakt:
Re: radio gamma V do t4
Witam wszystkich forumowiczów :) Jest to mój pierwszy post. Myślę ,że dowiem się czegoś więcej na tym forum o T 4.
Napisałem w tym wątku ponieważ zamierzam do radia Gamma V podłączyć zmieniarkę usb " yatour " pod fabryczną kostkę radia i potrzebuje pinout kostek radia Gamma V. Może ktoś ma ori rozpiskę?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Napisałem w tym wątku ponieważ zamierzam do radia Gamma V podłączyć zmieniarkę usb " yatour " pod fabryczną kostkę radia i potrzebuje pinout kostek radia Gamma V. Może ktoś ma ori rozpiskę?
-
virus
- Forumowicz T4
- 10
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 19 razy
- otrzymal podziekowanie: 8 razy
- Kontakt:
Ja mam to wpięte u siebie, ale dostałem oryginalny kabel do zestawu od zmieniarki do radia. Wpinasz go w trzecie osobne gniazdo u góry, patrząc na radio od tyłu np gamma v pierwsze u góry od prawej. Do tego masz tam jeszcze osobny kabelek zakończony kółeczkiem (czarny) ja go do obudowy przykręciłem. Zmieniarka śmiga aż miło, na kartę SD wrzucasz 6 folderów ponumerowanych CD01, CD02... itd i śmiało wrzucasz do każdego 99 plików mp3. Zmieniarka wędruje ze mną już do 3 auta i jestem z niej bardzo zadowolony.
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
proszerenegat207 pisze:Witam wszystkich forumowiczów :) Jest to mój pierwszy post. Myślę ,że dowiem się czegoś więcej na tym forum o T 4.
http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... isooem.htm
-
hoopsii
- Samodzielny mechanik
- 12
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: Allstar Westa SYNCRO
- podziekowal za post: 23 razy
- otrzymal podziekowanie: 70 razy
- Kontakt:
można tymozyrys486 pisze:mam drobny problem
można aktywować funkcję aux w tym radiu ?
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6590502058