Dziurka w dachu, czym załatać?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
woycieh
- Początkujący T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 9 razy
- Kontakt:
Dziurka w dachu, czym załatać?
Panowie, mam mały problem z moim dachem. Poprzedni właściciel auta zamontował podsufitkę na 12śrubach, przechodzących na wylot przez dach... Na szczęscie śruby są z uszczelkami, raczej nic tam nie cieknie, podsufitka jest sucha, co nie zmienia faktu, że nie było to najmądrzejsze.
Chciałbym to od góry czymś "zalać", macie coś sprawdzonego, godnego polecenia? Czy mata szklana + żywica będzie dobrym rozwiązaniem? Nie musi to być piękne, i tak tego nie widać, musi przede wszystkim zabezpieczyć karoserię przed wodą.
Dzięki za podpowiedzi.
Chciałbym to od góry czymś "zalać", macie coś sprawdzonego, godnego polecenia? Czy mata szklana + żywica będzie dobrym rozwiązaniem? Nie musi to być piękne, i tak tego nie widać, musi przede wszystkim zabezpieczyć karoserię przed wodą.
Dzięki za podpowiedzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Dziurka w dachu, czym załatać?
To powinno być w dziale humor hahahahhh Wybacz nie mogłem
Współczuję problemu, temat o łataniu dachu po dziurze od CB już był. Poszukaj na forum. Jak nie znajdziesz to później podeślę ;-)
Współczuję problemu, temat o łataniu dachu po dziurze od CB już był. Poszukaj na forum. Jak nie znajdziesz to później podeślę ;-)
-
driver77
- Aktywny T4
- 10
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: T4 Caravelle
- Opis: T4 Caravelle Long
- podziekowal za post: 20 razy
- otrzymal podziekowanie: 12 razy
- Kontakt:
Dobry AS ten poprzedni właściciel <59>. Można zrozumieć 1-2 dziurki,ale 12-cie???woycieh pisze:Panowie, mam mały problem z moim dachem. Poprzedni właściciel auta zamontował podsufitkę na 12śrubach, przechodzących na wylot przez dach... Na szczęscie śruby są z uszczelkami, raczej nic tam nie cieknie, podsufitka jest sucha, co nie zmienia faktu, że nie było to najmądrzejsze.
Dzięki za podpowiedzi.
Aby kolega nie musiał długo szukać to trochę uprzedzę http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=25&t=7445Probe041 pisze:To powinno być w dziale humor hahahahhh Wybacz nie mogłem
-
chmielik
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 43
- Model:
- Opis: ZRÓB COŚ ZE SWOIM ŻYCIEM ALBO NAPIJ SIĘ WÓDKI
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 82 razy
- Kontakt:
Może być mata i żywica tylko na gołą blachę ..lub spróbuj K+D powinno pomóc
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Ja kiedyś łatałem dziurki po taxi kogucie łatkami z blachy ocynk przylutowanymi lutownicą od rynien, normalnie na cynę. Na to podkład i lakier. Łatka od dołu, praca lutownicą od góry, w taki sposób, że cyna wypełniała otwór "na równo, na płasko".
-
woycieh
- Początkujący T4
- 12
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 9 razy
- Kontakt:
Z początku też się zaśmiałem, potem mi przeszło :)
Dzięki za rady, będę kombinował po weekendzie!
Dzięki za rady, będę kombinował po weekendzie!