problem z szberdachem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
lt44
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Caravella
- Kontakt:
problem z szberdachem
witam .moje pytanie dotyczy szyberdachu .silniczek jest ok ,ale strasznie ciężko chodzi .czy jest możliwość jakiejść regulacji ,smarowałem prowadnice ,ale niewiele pomogło .za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję.
-
MG78
- Forumowicz T4
- 11
- Tematy: 14
- Model:
- Auto: Multivan 1994
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: problem z szberdachem
Ja mam to samo, ale przegląd biorę się dopiero w maju. Zobaczymy co to będzie ;)
-
Victus
- Znawca T4
- 11
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 12 razy
- otrzymal podziekowanie: 33 razy
- Kontakt:
Może któraś z prowadnic jest już wytarta lub rolki na początek dobrze wyczyścić prowadnice tył jest najbrudniejszy - czyściłem zwilżoną w benzynie parę razy z brudu i dopiero smar np taki do łańcuchów motocyklowych lub smar do prowadnic
-
lt44
- Nowy T4
- 10
- Model:
- Auto: Caravella
- Kontakt:
dzięki ,za podpowiedz.Tak trzeba będzie zrobić .Najlepiej jakby wyciągnął by go z prowadnic ale nie wiem czy tak się da.