Klapa bagażnika
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Magik
- Forumowicz T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Klapa bagażnika
witam :D
Nie wiem czy w dobrym dziale to pytanie umieszczam ale mam takie pytanko:
Poszukuje klapy bagażnika do teczki 1996r multivan , i jak się już coś trafi to nie chcą wysyłac itp,
Jest na sprzedaż ładna klapa w okolicy blisko, jednak nie posiada otworu na ramię wycieraczki , no i czy da się zamontować wycieraczkę , czy oprócz otworu będą jeszcze jakieś problemy? elektryka , otwory od środka itp?
dziekuje z góry za odpowiedzi <smile>
Nie wiem czy w dobrym dziale to pytanie umieszczam ale mam takie pytanko:
Poszukuje klapy bagażnika do teczki 1996r multivan , i jak się już coś trafi to nie chcą wysyłac itp,
Jest na sprzedaż ładna klapa w okolicy blisko, jednak nie posiada otworu na ramię wycieraczki , no i czy da się zamontować wycieraczkę , czy oprócz otworu będą jeszcze jakieś problemy? elektryka , otwory od środka itp?
dziekuje z góry za odpowiedzi <smile>
-
Magik
- Forumowicz T4
- 10
- Tematy: 1
- Model:
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: Klapa bagażnika
oo fajnie dzięki
a jeszcze mam pytanie takie czy klapy bagażnika różniły się rocznikami jakoś? ze np muszę konkretnie szukać od 1996 w górę ?
a jeszcze mam pytanie takie czy klapy bagażnika różniły się rocznikami jakoś? ze np muszę konkretnie szukać od 1996 w górę ?
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Różnice są w górnym zawiasie przed 92r i w mocowaniu siłowników przed 96r oraz jest inny kształt rygla i pewnie zamka
http://t4-wiki.de/wiki/Heckklappe
http://t4-wiki.de/wiki/Heckklappe
-
Probe041
- 16
- Model:
- Kontakt:
Problem jedynie będzie z montażem wycieraczki jeśli jej nie było ale tutorial jest obszerny więc sobie poradzisz.
-
Probe041
- 16
- Model:
- Kontakt:
Tak czy inaczej Ciebie to czeka. Robiłem to już u siebie i największy problem jest przeciągnąć kable po słupku auta do tylnej prawej lampy.
Ja robiłem to w ten sposób że do starej wiązki przypinałem długi przewód i razem z nim wyciągałem wiązkę a potem tak samo w drugą stronę
Ja robiłem to w ten sposób że do starej wiązki przypinałem długi przewód i razem z nim wyciągałem wiązkę a potem tak samo w drugą stronę