cześćjacula pisze:witaj Robert masz taki sam kolor auta jak ja możesz mi podać nr lakieru bo chciałbym kupić na zaprawki ? dzięki
wedle naklejki to LL5Y
pozdrawiam

cześćjacula pisze:witaj Robert masz taki sam kolor auta jak ja możesz mi podać nr lakieru bo chciałbym kupić na zaprawki ? dzięki
felga to monoblock 18' z Audi a8pittrans pisze:<good> kolega zdradzi od czego są fele ? <england>
pittrans pisze:felga to monoblock 18' z Audi a8
Wymagają przeróbek czy mieszczą się bez problemów
No właśnie tez mi sie tak zdaje ze ładniej by sie prezentował , ale juz po fakcie i zastanawiam sie czy w ogóle zakładaćCyklon pisze:auto zajebiste tylko barierka z przodu pasowała by niższa
Po jednym wkrecie do plastikowego zderzaka i w środku zrobiłem też wkrętem ale zabezpieczyłem pierwsze otwór anty korozyjnie + wkręt wyciapany w gumie konserwacyjnej, reszta klej i do profilowane opalarką i siedzi jak trzebaJózefoo pisze:Panie jak mocowałeś plastikowe nadkola do nadwozia na klej jakiś czy wkręcikiem?
_Robert_ pisze:nic nie musisz przerabiać felga pasuje , chyba ze masz nadkola plastikowe to trzeba je doprecyzować opalarka i wyprofilować żeby przy skręcie ci nie tarło , bynajmniej ja tak miałem przy oponie 235/45/18 no i tylne musisz trochę przyciąć tak jak na fotce widać wyżej & opalarka do reki :) . test przeszedł pomyślnie 8 osób i pare walizek znajomych trasa na lotnisko nic nie tarło jest git
kolego nie ma sie czego bac nic nie zepsujesz , opalarka do reki i grzejesz aż będzie plastyczne i formujesz sobie jak ci pasuje (oczywiście w rękawiczkach :) )Właśnie mam taki sam problem! Mam zrobione nadkola no i muszę je dopasować, zastanawiałem się czy podchwycenie śrubkami wystarczy czy to powinna być opalarka? Obecnie mam opony 205/55/16" (te juz minimalnie widac obcieraja na pelnym skrecie) no i chcialbym kupic letnie, a tu (juz po paru wizytach w warsztatach) okazuje sie, ze kazdy co innego. Ze trzeba mniejsze felgi kupic bo opona nie wejdzie itd. W koncu znalazlem serwis gdzie powiedzieli o mozliwosci dopasowania nadkoli i szukam zdolnego mechanika czy kogos kto by to zrobil, samemu sie boje zepsuc.. To trzeba by sciagnac kolo z tego co rozumiem i na sile doginac nadkole na ksztalt taki jak mi sie wydaje?
halogeny nie do dostania, to jest folia na halogeny termoplastycznaa gdzie kupowałeś zółte halogeny?